Blogzine

Már csak pár napig jelentkezhetsz a legjobb társadalmi vállalkozás díjért

Társadalmi vállalkozásfejlesztő program mélyszegénységben élő közösségeket támogató szervezetek számára.

Továbbra is várjuk a Badur Alapítvány és a NESsT immár harmadszorra meghirdetett Ugródeszka programjára a jelentkezőket! A pályázatra olyan non-profit szervezetek vagy informális csapatok jelentkezhetnek, amelyek mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, kiforrott vállalkozási ötletük van és azt szeretnék beindítani, vagy egy már működő társadalmi vállalkozást megszilárdítani és növekedési pályára állítani.

„Az Ugródeszka pályázat keretbe foglalta az ötleteinket, majd a szakmai és anyagi támogatás által lehetővé tette, hogy azokat megvalósítsuk, sokkal profibban, mint ahogy az korábban el tudtuk képzelni.”

Ezeréves Gesztenyés Szociális Szövetkezet

„Az Ugródeszka programnak köszönhetően társadalmi vállalkozási ötletünk képzésről képzésre formálódott, fejlődött, ami nem mellesleg családi légkörben zajlott…”

Tegyünk Egymásért Szociális Szövetkezet

Díjazás:

  • 6 hónapnyi ingyenes készségfejlesztési támogatás és egyéni mentorálás
    – Elkészül a társadalmi vállalkozás üzleti terve.
    – Pénzügyi támogatást: a Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a legígéretesebb vállalkozásokat ötletük beindításához vagy vállalkozásuk fejlesztéséhez. A tervezett keretösszeg 10.000.000 Ft, mellyel legfeljebb két vállalkozást díjaz majd a zsűri. A Badur Alapítvány és a NESsT testre szabottan dönt majd a támogatás legmegfelelőbb formájáról és feltételeiről.
    – A pénzügyi támogatáson túl, a díjazott szervezetek további szakmai támogatásban is részesülhetnek. A további szakmai támogatás megítéléséről, időtartamáról, tartalmáról a Badur Alapítvány kuratóriuma dönt, a nyertes szervezettel és a NESsT szakértőivel való egyeztetést követően.

    Jelentkezési határidő: 2018.02.18. éjfél

Megosztás