Blogzine

Startup hét Debrecenben, immár ötödször

Ötödik alkalommal rendezik meg a legnagyobb Budapesten kívüli hazai startup eseményt, a Startup Hetet Debrecenben, ezúttal a Nagyerdei Víztoronyban.

A szeptember 23-án kezdődő, ingyenesen látogatható eseménysorozat kis- és középvállalkozásoknak dedikált napján Török József, a Széchenyi Tőkealap-kezelő üzletfejlesztési- és startup igazgatója is előadást tart. Bejegyzésünkben körbejárjuk, mire számíthatnak a látogatók az 5 nap során.

Debrecen, a növekedés vidéki bázisa

Ahogy azt nemrég a Debrecen gazdasági fejlődését és startup ökoszisztémáját bemutató bejegyzésünkben megfogalmaztuk, a város folyamatos növekedésének köszönhetően a 2015-ben elindult Startup Hét biztos alapokra érkezett, hiszen adott volt egy pezsgő, lelkes, fiatal vállalkozói réteg. A rendezvény legfőbb célja a kezdetektől fogva, hogy az innovatív debreceni vállalkozásokat reflektorfénybe helyezve növelje a vállalkozói közösség versenyképességét, valamint networking lehetőséget biztosítva hidat képezzen a helyi gazdasági ökoszisztéma szereplői között, az egyetemtől és az önkormányzattól kezdve a nagyvállalatokon, kis- és középvállalkozásokon, illetve startupokon át egészen a befektetőkig.

További részletek itt:

Megosztás