Címke: portfolioblogger

Szóljon hozzá most!

Hogyan lehet sikeres az IT karriered?

Már nem is olyan távoli jövő, hogy az alapszintű kódolói, programozói jártasság ugyanúgy szükséges lesz bizonyos munkakörök betöltéséhez, mint jelenleg a szövegszerkesztői ismeretek. Adunk 4 tippet  a sikeres digitális karrierhez, hogy a jövőben se legyen gond!

Kategória: Blogzine
programozás
Szóljon hozzá most!

Legyen Budapest Európa startup központja!

Cél a csábító környezet, a vonzó és élhető startup ökoszisztéma kialakítása, hogy ne csak magyar vállalkozások, hanem külföldiek is megtalálják helyüket Budapesten.

Kategória: Blogzine
startup_terkep
Szóljon hozzá most!

Már nem csak Las Vegas-ban láthatjuk a legújabb technológiákat: Prágába jön a CES!

  Régiós tech cégeket és startupokat várnak az októberi eseményre. A hagyományosan január elején, Las Vegas-ban megrendezett CES a világ legnagyobb technológiai seregszemléje, melyen számos nagyvállalat és startup mutatja be újdonságait a nagyvilágnak. Idén októberben pedig első alkalommal Prága ad otthont … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
ces-praga2
Szóljon hozzá most!

Az innovációs pályázatok friss hírei

Lendületet kapnak a vállalkozások innovációs programjai: a Nemzetgazdasági Minisztérium közzétette a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” (GINOP 2.1.1) című európai uniós forrásból finanszírozott felhívás első pályázati fordulójának nyerteseit. Összességében 68 milliárd forintot meghaladó keretösszegű támogatásról döntöttek.

Kategória: Blogzine
eurozona
Szóljon hozzá most!

Érdemes készülni a vállalkozásoknak: 2020 után változik az EU-s pályázati rendszer

Várhatóan a visszatérítendő támogatások arányát növelve alakítja át pályázati rendszerét az Európai Unió 2020 után. Ahhoz, hogy az uniós támogatásokra jelentős mértékben támaszkodó magyar kkv-szektor a jövőben is sikeresen fejlődhessen, a vállalkozásoknak már most meg kell kezdeniük a felkészülést az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine, Kiemelt
vallalkozas
Szóljon hozzá most!

Vásárlásösztönző applikációba fektet az SZTA

A BCONSHOP alkalmazáshoz hasonló fejlesztés korábban nem létezett a magyar piacon, a mobilalkalmazás úgy segít a vásárlások során, hogy a felhasználók tartózkodási helye alapján juttat el hozzájuk az érdeklődési körükhöz igazított akciós ajánlatokat. A startup IT-cég a 60 millió forintos befektetésből … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
gb0jgq1e8gm78uf3ghbl3l5fr6_1413025838
Szóljon hozzá most!

Ezeket a startup ötleteket támogatja az Uber

Négyezer ötletből választotta  ki az Uber azt a négyet, amelyet mentorálással és anyagilag is támogat. Valamennyi kezdeményezés a technikai fejlődést állítja egy-egy jó ügy szolgálatába. A nyertesek között van egy szoftver, amely a memória zavarokra nyújt megoldást, egy online bankolási felület, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
uberpitch1
Szóljon hozzá most!

Pörög a netes takarítás közvetítés

Online felmérést készített a Rendi a takarítási szokásokról.

Kategória: Blogzine
helpy2
Szóljon hozzá most!

Felhőalapú NFC-s fizetés is létezik már!

Európa egyik vezető mobiltárca-szolgáltatója, a Cellum ma bejelentette, hogy hamarosan új, ún. Host Card Emulation technológián alapuló érintésmentes fizetéssel bővíti ki a mobiltárca-megoldását.

Kategória: Blogzine
cellum
Szóljon hozzá most!

A hazai vállalatok alig fele alkalmazza a big data analitikát

  Big datában még nem vagyunk nagyok.

Kategória: Blogzine
big data
Szóljon hozzá most!

Új vállalkozásösztönző program Észak-Alföldön

Egyre több lehetőség érhető el a vállalkozó fiatalok számára Magyarországon. Ezek közül kiemelkedik a  GINOP-5.2.2-14-2015-00027 „Vállalkozz Magyarország!” Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az Észak-Alföld régióban projekt, amely a helyi fiatalok számára biztosít támogatást.

Kategória: Blogzine
észak-alföld
Szóljon hozzá most!

Brazíliába a startupjaink is eljuthatnak!

Magyar startupok hódíthatják meg a latin-amerikai piacot. A térség legnagyobb telekommunikációs kiállításán vehetnek részt hazai cégek a brazíliai Sao Paulo-ban.

Kategória: Blogzine
ssssaaaoo98854
Szóljon hozzá most!

Tiéd a leginnovatívabb projekt?

Újra innovációs verseny lesz az őszi Internet Hungary-n. Nevezz Te is! A legjobbak las vegas-i bemutatkozási lehetőséget, amerikai szakértői segítséget, médiamegjelenést és készpénzt is nyerhetnek, összesen egymillió forint feletti értékben! 

Kategória: Blogzine
ces_vegas
Szóljon hozzá most!

Brutál jó számokat produkált a legnagyobbra nőtt magyar startup

Magyarország első startupból kinőtt nemzetközi IT nagyvállalata 2016 2. negyedévében 83.3 millió dollár bevételt realizált, ami 28 százalékkal több az előző év megfelelő időszakához képest. Az itthon 370, világszerte ezernél is több embert foglalkoztató cég még magasabb fordulatszámra kapcsolt mind … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
logmein-logo-100226266-orig
Szóljon hozzá most!

Magyarok is a 11 világkerülő e-csapat közt

A 100%-ban elektromos hajtású járművek számára szervezett, a 80 (vagy kevesebb) napig tartó ’80edays’ – 2016 ‘ELDURO‘ túra észak-amerikai szakasza véget ért. Július közepéig mind a 11 nemzetközi csapat megérkezett Los Angeles-be.

Kategória: Blogzine
Clean electricity in Hoover Dam, Nevada
Szóljon hozzá most!

A digitális intelligenca fejlesztésre kockázati tőkét kapott az AC-Innovatiqua Kft.

Egy tíz éve sikeresen működő, call center szolgáltatást nyújtó magyar vállalkozás digitális ügyfélélményt javító megoldások fejlesztésének elindításában vállalt szerepet kisebbségi befektetőként a Széchenyi Tőkealap. A magánbefektető 60 millió forintos befektetése mellett az Alap 240 millió forint tőkét fektetett be az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
logo
Szóljon hozzá most!

New Yorkban közel 150 millió Ft vár!

Magyar startupok is ringbe szállhatnak a félmillió dolláros fődíjért a New York-i TechWeek-en. Az InnoTrade program keretében vehet részt a rendezvényen 3 magyar csapat.

Kategória: Blogzine
techweek-NY
Szóljon hozzá most!

Cseh akcelerátorhoz lehet jelentkezni

A JIC Starcube Csehország legrégebbi akcelrártora, augusztus 7 a határidő!

Kategória: Blogzine
jic_web
Szóljon hozzá most!

Vállalati képzéstámogató szoftverbe invesztál az állami tőkealap

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap 240 millió forintot fektet egy innovatív tudásmenedzsment rendszereket fejlesztő vállalkozásba. A 2013 decemberében alapított Analogy Zrt. célja, hogy a Practify nevű megoldásának fejlesztésével olyan innovatív megoldásokat kínáljon a trénerek és cégek számára, amelyek növelik a vállalati … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
1f129efe-eb21-47d1-96cc-b73ed4b0a9a2-large
Szóljon hozzá most!

 Creppy sikersztori Miskolctól Amerikáig

Amerikai hírességekkel is találkozott az a miskolci lány, aki Magyarországot képviselte az USA új nemzetközi programjában. A Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI), azaz a Fiatal Transzatlanti Innovatív Vezetők és Vállalkozók Csúcstalálkozója Barack Obama és az USA kormányzatának kezdeményezésére jött … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Blogzine
obamateam