Címke: steve jobs

Szóljon hozzá most!

Az 5. elem, avagy innováció és startupok

Ki volt Steve Jobs mentora? És mi a startup-ok alapításának ötödik faktora? (a nemzetköziség – tőke – tudás – ekoszisztéma mellett) – Antos László, Innovációs Szövetség és jómagam cikke, amely a Magyar Ipari És Környezetvédelmi Magazin részére készült.

Kategória: Kutatás
Szóljon hozzá most!

Hatalmas iPhone 4S rekord

Az iPhone 4S pénteki forgalomba hozatalát követően az eladott készülékek száma három nap alatt meghaladta a négymillió darabot. Az eddigi legsikeresebb hétvége az iPhone 4 készüléké volt, 1,7 millió darabbal.

Kategória: Apple, Blogzine
Szóljon hozzá most!

Európai hasnyálmirigy kutatási központ Szegeden

Az Apple-alapító Steve Jobs múlt héten hunyt el hasnyálmirigy daganatban, melyből évente 230 ezer új betegséget regisztrálnak világszerte. Ráadásul a betegség hosszú tünetmentes lappangási ideje miatt nehéz felfedezni, és a kifejlett betegség ellen már nem sokat tehet a tudomány, emiatt … Folytatódik….

Kategória: Apple, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Egymillió felett az iPhone 4S

Az Apple ma bejelentette, hogy az iPhone 4S előrendelésre mindössze 24 óra leforgása alatt meghaladta az egymillió darabot. Az előző rekordot az iPhone4 tartotta 600000 darabbal.

Kategória: Apple, Blogzine, Külföld, Mobiltech
Szóljon hozzá most!

In memoriam Mr. Jobs

Elhunyt majd’ minden startup csapat példaképe, az Apple ikonikus vezére, Steve Jobs. Csodagyerekként kezdte pályáját, garázscéget alapított, és mindössze 24 évesen lett dollármilliomos. Pályája és magánélete nem kevés éles kanyarral, fordulattal teli. Ezeket vesszük sorra alább.

Kategória: Apple, Blogzine, Külföld, Mobiltech