AppleBlogzine

Hatalmas iPhone 4S rekord

Az iPhone 4S pénteki forgalomba hozatalát követően az eladott készülékek száma három nap alatt meghaladta a négymillió darabot. Az eddigi legsikeresebb hétvége az iPhone 4 készüléké volt, 1,7 millió darabbal.

Az iPhone 4S kifejezésre a Google kereső mintegy 136 millió találatot ad, miközben az iPhone 5-re 353 milliót. A számok nagyok, de arányuk is önmagukért beszél…

Mindenesetre a több mint dupla annyi 4S-es okostelefon értékesítés mellett az iOS új verziójának letöltési adatai is imponálóak. A bevezetése óta eltelt öt napban már több mint 25 millióan tértek át az iOS 5 rendszernek a használatára, és 20 milliónál is többen regisztráltak az iCloud szolgáltatásra. Az iCloud alkotóelemei vezeték nélküli kapcsolaton keresztül mentik a felhasználók tartalmait az iCloud tárhelyére, és ugyancsak vezeték nélkül, automatikusan küldik le azokat a felhasználó többi eszközére.

„Az iPhone 4S karrierje nagyszerűen indult az első hétvége alatt eladott több mint négymillió készülékkel. Ezzel az eredménnyel minden eddigi telefont megelőzött, és megduplázta az iPhone 4 piaci bevezetése utáni első három nap értékesítési eredményeit” – mondta Philip Schiller, az Apple globális termékmarketing-ágazatának vezető alelnöke. „Az iPhone 4S világszerte valódi sikertermék és az iOS 5 rendszerrel és az iCloud szolgáltatással kiegészülve minden idők legjobb iPhone modellje.” – fényezte a készüléket a cég illetékese.

Az iPhone 4S fekete és fehér színben lesz kapható, és a 16, illetve a 32 GB-os modell mellett már 64 GB-os kapacitással is választható lesz. A sikerben az elhunyt alapító Steve Jobs iránti tisztelet mellett az eddiginél jóval kedvezőbb árazásnak is szerepe lehetett.

Az iPhone 4S jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Japánban, Kanadában és Németországban kapható. A modell 2011. október 28-án újabb 22 országban (köztük Magyarországon), az év végéig pedig további 70 országban kerül forgalomba.

Az iPhone 4S kétmagos A5 chipjével felszerelt készülék, emellett kínál megújult, korszerű optikájú fényképezőt, 1080p felbontású full HD videofelvételek készítését, valamint az intelligens Siri asszisztensfunkciót is. Ez a felhasználó kérdéseire reagálva segít a feladatok megoldásában.

Négymilliónál több iPhone 4S készüléket vásároltak az első hétvégén
CUPERTINO, Kalifornia – 2011. október 17. – Az Apple bejelentette, hogy az iPhone 4S telefon október 14-ei forgalomba hozatalát követően az eladott készülékek száma mindössze három nap meghaladta a négymilliót. Emellett a bevezetése óta eltelt öt napban már több mint 25 millióan tértek át az iOS 5 rendszernek, a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerének a használatára, és 20 milliónál is többen regisztráltak az iCloud szolgáltatásra. Az iCloud forradalmian új szolgáltatáscsoportot, melynek alkotóelemei vezeték nélküli kapcsolaton keresztül mentik a felhasználók tartalmait az iCloud tárhelyére, és ugyancsak vezeték nélkül, automatikusan küldik le azokat a felhasználó többi eszközére. Az iPhone 4S jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Japánban, Kanadában és Németországban kapható. A modell 2011. október 28-án újabb 22, az év végéig pedig további 70 országban kerül forgalomba.

„Az iPhone 4S karrierje nagyszerűen indult az első hétvége alatt eladott több mint négymillió készülékkel. Ezzel az eredménnyel minden eddigi telefont megelőzött, és megduplázta az iPhone 4 piaci bevezetése utáni első három nap értékesítési eredményeit” – mondta Philip Schiller, az Apple globális termékmarketing-ágazatának vezető alelnöke. „Az iPhone 4S világszerte valódi sikertermék és az iOS 5 rendszerrel és az iCloud szolgáltatással kiegészülve minden idők legjobb iPhone modellje.”

Az iPhone 4S az iPhone telefonok eddigi legkiválóbb modellje. Az Apple új, lehengerlő sebességet és lenyűgöző grafikus teljesítményt garantáló, kétmagos A5 chipjével felszerelt készüléke számos további szenzációs újdonságot kínál: megújult, korszerű optikájú kamerát, 1080p felbontású full HD videofelvételek készítését, valamint az intelligens Siri asszisztensfunkciót, amely a felhasználó kérdéseire reagálva segít a feladatok megoldásában.

Elérhetőség
Az iPhone 4S fekete és fehér színben lesz kapható, és a 16, illetve a 32 GB-os modell mellett már 64 GB-os kapacitással is választható. Az iPhone 4S készülékek értékesítése 2011. október 28-án kezdődik meg Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Hollandiában, Írországban, Lettországban, Liechtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Magyarországon, Mexikóban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban, Szingapúrban, Szlovákiában és Szlovéniában.

Az Apple tervezi a Mac számítógépeket, a világ legjobb személyi számítógépeit. Emellett a vállalat nevéhez fűződik az OS X operációs rendszer, az iLife és az iWork programcsomag, illetve számos professzionális alkalmazás. Az Apple a digitális média forradalmasításában ugyanilyen vezető szerepet tölt be az iPod médialejátszókkal és az iTunes online áruházzal. A vállalat forradalmi termékével, az iPhone telefonnal és a hozzá kapcsolódó App Store áruházzal alkotja újjá a mobiltelefont, nemrégiben bemutatott varázslatos terméke, az iPad pedig meghatározó szerepet játszik a mobilmédia és a számítástechnikai eszközök jövőbeli fejlődésében.
Megosztás