Címke: zuckerberg

Szóljon hozzá most!

444.hu: Zuckerberg Budapesten

Azok kedvéért akik szabin voltak az elmúlt napokban: Zuck Budapesten járt. Részletes beszámoló a 444.hu oldalon.

Kategória: Blogzine
5 hozzászólás

Rettegj Facebook, jön a Zuppaa!

Az eddig digitális névjegyként működő, magyar fejlesztésű Zuppaa.com oldal most kreatív, közösségi felfedező oldallá alakult át az új funkcióknak köszönhetően. Félnie kell Zuck-nak és a Facebooknak?

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Startupok
Szóljon hozzá most!

Megnősült Zuck, a dollármilliárdos (frissítve: zuhan a Facebook)

Mintegy 16 milliárdos bevételre számít a Facebook a cég részvényeinek pénteki piacra dobásától, ami minden idők legnagyobbika lesz az internetes cégek elsődleges kibocsátásai közül. Zuck közben titokban elvette feleségül barátnőjét. Vajon kötöttek házassági szerződést? :)

Kategória: Blogzine, Külföld
3 hozzászólás

Vegyél te is Facebook részvényt!

Tegnap a Facebook leadta az IPO-hoz (az elsődleges részvénykibocsátáshoz) szükséges dokumentumokat az SEC-nek (amerikai pénzügyi felügyelet). A sztárcég 5 milliárd dolláros, azaz több mint 1100 milliárd forintos (!) kibocsátásra készül.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

A Facebook áldozata lett Zuckerberg

Feltehetően a világ vezető közösségi weboldalának hibája miatt kerültek a nyilvánosság elé a éppen a Facebookon Mark Zuckerberg bizalmas, magánjellegű képei.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles, Social Media, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Zuckerberg a világ 9. legbefolyásosabbja

Többet tud, mint a CIA. A Forbes Magazin idei összeállítása szerint 2011-ben a világ 9. legerősebb-legbefolyásosabb embere Mark Zuckenberg, a Facebook alapító tulajdonosa lett.

Kategória: Blogzine, Külföld, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Zuckerberg új villája 7 millióért

Íme a bulvár info: Mark Zuckerberg, Facebook főnök május elején új vityílót vásárolt 7 millió dollárért. Eddig a szenzáció hajhász információ, és íme a villa fotói. Nekem nem tűnik luxusnak, sőt néhol kissé giccses (lásd fürdőszoba)…

Kategória: Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Breaking: Obama és Zuckerberg live!

Nem hiszek a szememnek: Obama élő beszélgetés a Facebook Live-on Mark Zuckerberg, Facebook főnök riporterkedésével! Úgy látszik az amerikai politika felismerte a közösségi média erejét és amolyan közvetítőnek használja már a Facebook-ot.

Kategória: Social Media