Hazai pálya

SUU’13 KICKOFF – meghirdetjük végre!

No az a nagy helyzet, hogy hétfő óta nem tudjuk az új SUU site-ot beizzítani! Ciki vagy nem, sajnos ez van! Pedig a héten már megakartuk hirdetni a SUU 2013-as startup versenyt! De nem gond, mert „underground” vagyunk. Site ide vagy oda,  nem érdekel minket! Itt a verseny! Ide jelentkezzetek! info@suu.hu

A tavaly a zsűriben nagy volt a tülekedés. És a projektek is jók voltak...
A tavaly a zsűriben nagy volt a tülekedés. És a projektek is jók voltak…

Szóval várunk minden startup-ot, aki megvalósítani akar. Aki tőkét keres. Aki nyitott a közösségi fejlődésre. Aki jelentkezni, de egyelőre még nincs hol… Mert a website talán holnapra meglesz, mert most még kissé furcsán lóg itt a virtuál térben: www.suu.hu

A jelentkezés tehát ÁTMENETILEG itt van, és légy szíves ide küldjetek egy üzleti prezentációt (lásd pitchdeck angolul vagy magyarul).  WWW.INFO.HU

Mindezt március 31-én éjfélig kérjük!

És mit kell tudni a 2013-as SUU-ról?

IDŐ ÉS HELY: 2013. április 18-án csütörtökön tartjuk a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában.

A közönségdíjas Magyar Czider éppen kóstoltat... finom volt!
A közönségdíjas Magyar Czider éppen kóstoltat… finom volt!

PROGRAM: Délelőtt startup verseny, befektetői zsűrivel, utána délután (is) angol nyelvű szekciók. Sztárvendégünk – a Prezi.com jóvoltából – az eBay egyik nagyfőnöke lesz, igazi „entrepreneur” – mivel a konferencia főtémája a nagy Kelet Közép európai (CEE) startup-nyitás és az „entrepreneurship” lesz!

NYELV: Nagyot lépünk előre, mert szeretnénk, ha az egészet angol nyelven tartanánk.

WORKSHOP: Lesz két workshop: egyik a Mensa InnovatiQ programtól, a másik pedig a Corvinus Egyetem által bevont campusok részvételével.

CEE: Délutánra 20-30 CEE startup-ot várunk, több szakembert a régióból és velük találjuk ki közösen, hogy miként vállalhatna a budapesti startup ökoszisztéma szerepet a regionális fejlődésben.

– AFTER PARTY: Utána, hogy a networkinget elmélyítsük csinálunk egy nagy aftre party-t – este 20-tól és várhatóan a Design terminálban. Ennek címe a Prezi kelet európai eseményének a címét viseli „International Geek Together”. Itt amellett, hogy mindenki összeismerkedhet a  CEE startup-okkal Kaiser Gáborék HMC meetup-ja is lesz „Startup és marketing” címmel.

SUMMARY: Ez lesz az április 18-i nap: először a Közgázon, utána pedig a Deák téren buli. Délelőtt startup verseny, délután okosodás, este pedig buli.

BELÉPŐ: A jegyek megint ingyen lesznek, vagy aki támogat minket annak 2.000 Ft-ért lesznek. Ja és itt lehet már jelentkezni: http://suu2013.eventbrite.com/

IMG_9673PIZZA: Lesz megint ingyen pizza a szponzorok jóvoltából, akik eddig: Prezi.com, Microsoft, EIT Climate-KIC (EU), Corvinus Tőkelap, DBH Investment és várjuk a többieket is!

A konferencia főtémájának, az „entrepreneurship”-nek a hazai elindítója és szószólója, Záboji B. Péter délután tart előadást a „Click” fantasztikus könyvéről (amit én már olvastam! király lesz!)

Szóval ez lesz idén az „underground” – ha végre az a … website is elkészül! Bocsánat, addig  szervezzük és nevezzetek léci.

IMG_9674

Halaska és Dehelán urak (Insider és Hub)
Halaska és Dehelán urak (Insider és Hub)

A CSAPAT: A csapat régi és új, többen nyomjuk: Müller Tomi (after party, site, social), Kiss Ági (egyetemi dolgok), Orosz Nóri (sales és mindenes), Turcsán Tamás (social PR), Kaiser Gábor (meetup), Záboji B. Péter (mentor és senior), Berényi Konrád (event és co-alapító), Lili (startup map designer from Prezi), és jómagam (konf-vegyész).

 

 

Ja  és még egyszer a startup nevezésre a határidő: MÁRC. 31. ÉJFÉL és ide: INFO@SUU.HU

Megosztás