Hazai pálya

Holnap (01.31-én) lezárjuk a szavazást!

Azaz ha még befolyásolni szeretnéd a legnépszerűbb 2013-as start-up listát, akkor jan. 31-én éjfélig hajrá! Ki lesz a legnépszerűbb start-up személyisége? Szabó Balázs, Turcsán Tamás vagy Záboji Péter? ez még rajtad múlik. Szavazz ITT.

Eddig a legnépszerűbb 2013-as start-up címért a Tresorit (230) és a Distinction versenyez (83). De a legnagyobb versenyt (és vitát) a legnépszerűbb start-up személyiség szavazás váltotta ki: először Turcsán Tamás (Shy)vezetett, majd Szabó Balázs belépett és orhosszal leelőzte Shy-t. Záboji Péter is megjelent a versenyben, aki kemény kritikával illette a szavazást az FB-n, holott ez a közösség döntésén múlik… Talán a mesternek „savanyú volt a szőlő”, nem tudjuk, de most itt a lehetőség, hogy még a maradék szimpatizánst mindenki mozgosítsa. Jelenleg így néz ki ez a verseny:

Szabó Balázs vezet 298-cal, utána Shy 264-gyel követi, majd Árvai Péter jön 125-tel és Záboji Péter a negyedik helyen 124-gyel. Azaz éles a verseny!

Az állami szereplők között eldőlni látszik a verseny és a közönség szavazatai alapján Böszörményi Nagy Gergely vezet 69 szavazattal. Új belépőként a legnépszerűbb személyiség Pistyúr Veronika 104 szavazattal.

Gratulálunk mindenkinek és holnapig sok sikert a szavazáshoz ITT!

Megosztás