Hazai pályaKülföld

Tajvanra és Dubaiba tartanak magyar szofverek

Az ITware a tajvani Taitronics és a dubaji GITEX kiállításokon nem csak bemutatkozott, üzleteket is kötött.

Új partneri kapcsolatok, számos megrendelés – eredményesen zárta az elsősorban mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésében szerzett sokéves tapasztalatáról ismert magyar ITWare.

A GITEX a Közel-Kelet legnagyobb informatikai kiállítása és kereskedelmi vására, melyen idén az ITware Kft. elsősorban két legújabb termékét, az AGENTware értékesítés támogató mobilalkalmazást és a MANUware gyártáskövető szoftvert ismertette meg a látogatókkal. A két újdonság mellett azonban a FLEETware flottakövető rendszer is nagy figyelmet kapott. Ez utóbbi iránt többek között az algériai hadsereg és a dubaji rendőrség képviselői is élénken érdeklődtek.

Az ITware Kft. a GITEX-en

A tajvani Taitronics-on is bemutatott ITware mérésadatgyűjtő rendszert, a Kojimori-t Japánban már most is 160 helyen – többek között gyógyfürdőkben, sí-központokban és az élelmiszeriparban – használják sikerrel. A mostani kiállítás után a közeljövőben elkezdődhet a Kojimori továbbfejlesztése, más eszközökre – például napkollektorokra és spektrométerekre – történő implementálása is.

„Azért veszünk részt minden évben a világ jelentősebb szakmai fórumain, hogy partnereink testközelből is megismerhessék legfontosabb fejlesztéseinket.  Ezeken a rendezvényeken a konkrét üzletkötések mellett számtalan új tapasztalatot szerzünk, és fontos visszajelzéseket kapunk alkalmazásainkról, a felhasználói igényekről. A Taitronics és a GITEX is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, több megrendeléssel tértünk haza és potenciális együttműködő partnereket is megismertünk. Bízunk benne, hogy a későbbiekben a fejlesztéseink és az értékesítési lánc kiépítése során is sikeresek lesznek az új arab és távol-keleti kapcsolatok.” – mondta el Dankó Sándor, az ITware Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ITware egy évtizede beszállítója és fejlesztőpartnere a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, valamint egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója. Saját fejlesztésű alkalmazásaival élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában és nemzetközi szinten is úttörője a mobiltelevíziózás elterjesztésének. Az ITware nem kizárólag terméket értékesít immár 2001 óta, hanem komplex megoldássokkal szolgál az ügyfelek igényeire. Az ITware elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, de tevékenysége az üzleti tanácsadástól az új rendszerek fejlesztésén és kialakításán át az üzemeltetésig felöleli a teljes információtechnológiai spektrumot.

Megosztás