Bajkonour mit írtál? – avagy pszeudo

San Francisco-ból egy barátom viccesen írt: “mit olvastam már megint Bajkonour név alatt? Mit írtál megint?” És az a vicc, hogy lassan féléve nem írtam semmit. Akkor mégis mire gondolt? Talányok a Valley-ből nézve, gondolva.

Szóval megijedtem amikor ezt olvastam, mert mostanában olyasmik foglalják el a gondolataimat, amelyek kevésbé startup történetek. Inkább olyasmik, amiket a filmekben, mozikban látunk és amikben amolyan gondolati galaxisok között mozognak híres színészek, űrhajók, kapszulák. És persze startupok.

Apropó kapszula. Kezdem azt érezni, hogy itthon kapszulában ébredünk, alszunk és egy kapszulán kívüli világból menekülünk valami kapszulába. Amit nem is tudunk, hogy valójában merre jár.

 

Nem kell megijedni, nem szálltam el. És még csak egy klassz üvegnyi Sangiovase-t sem pattintottam fel. Csak arra a gondolatra próbálok utalni, amikor egy szakmában azt érezzük, hogy lassan egy éve nem hallunk semmi újat, amitől végre megborzonganánk. Mert mostanában hiába keresnek meg bármilyen startuppal nem tudok megborzongani. Nem tudom, hogy mindez miért is érdekes? Talán hamarosan kiderül.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..