Rólunk

A hazai startup élettel és ökoszisztémával foglalkozó blog-magazinunk 2011 márciusában indult.

Az InsiderBlog.hu, azaz a “Magyar Techcrunch” mára a startup világ egyik meghatározó hírforrásává, találkozási pontjává vált.

Az ötletgazda Miskolczy Csaba (alias Prospero) a Startup Underground konferencia, azaz a SUU fő szervezője, aki jobbára piaci értesülésekről, pletykákról és vélemény alapú dolgokról ír. (E-mail: info(kukac)suu.hu)

Hozzá csatlakozott – az oldal első számú tartalmi felelőseként – Halaska Gábor (alias HGabor, e-mail: gabor.halaska(kukac)gmail.com) a Figyelő hetilap informatika és kutatás-fejlesztés rovatainak szerkesztője, aki Prospero segítségére siet a blog-magazin összeállításában.

Munkánkat szerkesztőként segíti Bucsky Péter (alias Bucsky), aki hosszú évek óta.a Figyelő hetilap k+f rovatáért felelős munkatársa.

2012-től a csapatot erősíti Magyarország Állandó UNESCO Képviseletéről, Párizsból nemrég hazaérkezett, a Figyelőben rendszeresen publikáló Vida Sándor.

Mellette új szerzőnk Devecsai János a National Geographic Magyarország jeles újságírója és a Figyelő hetilap állandó külsős szerzője is.

Svédországból (Stockholm-Kista, újabban pedig Göteborg) tudósít nekünk Milhofer Tamás, aki több távközlési cégnek is dolgozik odakint, így munkatársként, belülről látja az ottani technológiai világot.

Legfontosabb projektünkért, a Startup Adatbázis (KI KICSODA) összeállításáért pedig Novák Krisztina projektvezető és Turcsán Tamás felel.

Az adatbázissal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a

szerk(kukac)insiderblog(pont)hu

VAGY

gabor(pont)halaska(kukac)gmail(pont)com címre várjuk.

Végül, de persze nem utolsósorban, a szép új arculatért, az oldal flott működéséért Suhajda Gábornak (Szájmonnak) a Startupok.hu oszlopos tagjának mondunk nagy köszönetet.

Jelentős partnerségeket kötöttünk, napi kapcsolatban vagyunk az alábbi oldalak tulajdonosaival, ötletgazdáival.

 

http://suu.hu/

http://www.europreneurs.org

http://kockazatitoke.blog.hu/

https://www.facebook.com/magyar.startup.kozosseg

http://cee-startups.com/

http://startupper.hu/

http://startupok.hu/

http://startupcafe.hu/

http://startupdate.hu/

További elszánt támogató partnereket, bloggereket is szívesen látunk, akikkel együtt építhetjük a magyar startup ökoszisztémát.

Jelentkezzetek a gabor(pont)halaska(kukac)gmail(pont)com e-mail címen!

 

Bővebben

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.