Felismer az óriási telefon!

Hatalmas, interaktív érintőképernyővel rendelkező, látványos óriástelefon-installációval lett az idei  Arany LolliPOP reklámverseny kategóriagyőztese – speciális POS kategóriában– a ::progressive studio kft::.

Kvíz, játékok, internetezési lehetőség – a Vodafone számára készített interaktív kioszk igazi multifunkciós kommunikációs csatorna, ráadásul felismeri a felhasználók nemét, majd az üzenetet ennek ismeretében jeleníti meg – a felhasználó képén.

A digitális tartalomszolgáltató motorja a VisiScanner, az Intellio nem- és kormeghatározó programja.

Ilyen egy óriás okostelefon, ami még meg is ismer ha ráköszönsz :)

A Kreatív Csoport által szervezett fogyasztói és B2B promóciók versenyén nyalókával jutalmazott óriástelefon feltűnt már a Vodafone számos rendezvényén.

A feltűnő, 220 cm magas konstrukció bárhol üzembe helyezhető, kezelőszemélyzetet nem igényel, 42” multitouch érintőképernyője vonzza az érdeklődőket és kipróbálásra ösztönzi őket.

A figyelem felkeltését a beépített VisiScanner program segítségével fokozták: a rendszer elemzi a látogatókat, majd nemre szabott üzenetet jelenít meg a célszemély képén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .