Két újabb startup konferencia lesz

Már csak egyet kell aludni és jön a Barcamp (21-én), majd e hó végén a Startup Weekend a Colabsban.

Startup turistáknak EURÓPAI Eseménynaptár ITT

Íme a budapesti eseményekről elérhető infók.

1,

Barcamp, március 21. Budapest Novotel Centrum 9 órától

(a http://barcamp.ap.hu oldalról)

Nevezz be a Budapest Bank Startupversenyre ! A Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián egy befektetőkből álló szakmai zsűri előtt előadhatod projektedet 10 percben, ha bekerülsz a legjobb hat közé. Előadásod után nyilvánosság előtt a zsűri értékeli a vállalkozásodat. Az első három helyezett a vállalkozását elősegítő értékes díjakban részesül.

Startup Expo

Magyarország 10 legsikeresebb startup vállalkozása egy izgalmas kiállítással szinesiti a konferenciát. Akik a Startup-Expon már biztosan kiállítanak: Ingyenhívó, Ma Este Színház!, Mixgar, Moly.hu, Noispot, Pocket Guide

Alakítsd te a konferencia programját!

2006-ban rendeztük meg Magyarország első Web 2.0 konferenciáját, és 2009-ben elsőként szerveztük meg hazánk első BarCamp konferenciáját. Ma már az egyik legjelentősebb és legrangosabb internetes konferencia.

A BarCamp egy a felhasználók által létrehozott nemzetközi konferencia – nyitott, műhelyi esemény amit a résztvevők alkotnak – gyakran fókuszál a korai webes applikációkra. A BarCamp szervezett „ evangéliumot hirdető” főleg a neten keresztül, a Web 2.0 eszközeit használja a működéshez.

A Web 2.0 Symposium: BarCamp Budapest konferenciára bárki jelentkezhet előadást tartani is, feltéve ha beregisztrál a konferenciára és elküldi a szervezőknek az önéletrajzát, fényképét, előadásának címét és az előadása szinopszisát. Nem csak előadástartás miatt lehet jelentkezni, hanem az is elég, ha valaki egy problémát akar felvetni, amit az ott kialakult közönséggel szeretne megvitatni.

Szabályok: 1. Ne tarts cégbemutatót. 2. Max 20 perced van kérdésekkel együtt. 3. Jegyet kell venned a konferenciára. 4. A prezentációdat megnézzük a konferencia előtt.

***

ÉS AMIT SZINTÉN NAGYON VÁRUNK

2,

Startup Weekend, március 30.-április 1.

Colabs Startup Center | 1056 Budapest Irányi u. 3.

(a http://budapest.startupweekend.org oldalról)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .