BlogzineHazai pályaPiaci füles

Jeremie II.: kis csúszás és nagy kérdőjelek

Friss híreink szerint csak április végéig születik meg az új Jeremie pályázatok kiírása, és a 30 napos beadási határidőt követően igen gyors, pár hetes elbírálás várható. Az sincs azonban kizárva, hogy az unió az utolsó pillanatban bekeményít!

Nem áll jól mostanság a szénánk: az EU-ban nem szeretnek minket, hivatalnokainkat is várakoztatják a döntésekkel, így akár a Jeremie II. pályázatok kiírásában, vagy akár a kifizetési szakaszban is akadhatnak zökkenők.

Reméljük, ez az értesülésünk utóbb kacsának bizonyul.

Annál is inkább, mert más forrásból azt hallottuk: április 30-ig meglesz a pályázati kiírás, 30 napja lesz a 10-12 pályázónak az anyag beadására, a döntést pedig kb. két héten belül meg akarják hozni, így a második félévtől már felállhatnak a pályázatokon nyertes alapok.

A Seed (magvető) alapokra nincs nagy tülekedés, mert kicsi az alapkezelői díj, rengeteg a munka.

Mi kb. 3-4 seed pályázóról hallottunk, de még nem biztosak a dolgukban ők sem, ezért még nem súgnánk meg.

Részletek a szerkesztőségben :)

Ha minden jól megy, akkor elvben 2012 végén már kihelyezhetik az új alapok az első Jeremie II. összegeket.

Reméljük, hogy az EU (pontosabban az erről döntő EU-s alap) is így akarja.

Drukkolunk!

Megosztás

2 thoughts on “Jeremie II.: kis csúszás és nagy kérdőjelek

  • az összes EU-s pénzek közül én ezt tartom a legfontosabbnak, mert ha jól használjuk fel, akkor ennek lehet a legnagyobb a hozadéka (munkahelyben, exportban, adóban, gazdasági növekedésben)

  • Már május közepe van és még semmit se hallottam arról, hogy kiírták volna a Jeremie II.-t. Kedves HGabor, Ön esetleg tud valami biztatót mondani?

    Ápoló

Comments are closed.