BlogzineHazai pályaPiaci füles

Péntek 13., a sikeres startupok napja?

Dunder Krisztián Digitális sikertörténetek című könyve a hazai internetes és szoftverfejlesztési piac legsikeresebb vállalkozásait és a sikerhez vezető utat mutatja be, a startupok alapítóival és jelenlegi vezetőivel készített interjúkon keresztül.

A Használtautó.hu, a NetPincér.hu, a Vatera.hu, azIngatlan.com, a stock.XCHNG / STOCKXPERT / Stockfresh, a Habostorta, az IND, a Portfolio.hu és a Profession.hu szerepel a szerző első könyvében, amelyben az alapítás körülményeitől a jelenen át a jövőképig részletesen elmesélik az interjúalanyok,hogyan építették fel nemzetközi mércével is nagy sikernek számító szolgáltatásaikat.

Dunder Krisztián

A történetek azért is különlegesek, mert a magyar piac eredményeiről meglepően kevés esettanulmány lát napvilágot, e könyvben azonban az interjúalanyok nem csak a sikereikről, hanem az átélt problémákról, fordulópontokról és nehézségekről is őszintén beszélnek – mindezt a hazai internet hajnaláról származó színes sztorikkal fűszerezve.

Ez a könyv – tartalma mellett – abból a szempontból is különleges, hogy számos interjúrészlet ingyenesen meghallgatható a www.dunder.hu címen.

AKIT JOBBAN ÉRDEKEL

A könyvről bővebben a www.dunder.hu/digitalis-sikertortenetek címen olvashat, illetve péntek 13. akciónk ezen a linken érhető el.

„Igehirdetési” munkánknak eleget téve most péntektől vasárnapig ugyanis akciósan vásárolhatják meg olvasóink a kötetet egy speciális ajánlat keretében: 3450 forintért.

Megosztás

One thought on “Péntek 13., a sikeres startupok napja?

  • Szekeres Péter

    Nagyon jó, hogy ilyenek készülnek. Mindenképp elolvasom. Remélem, hogy több hasonló könyv is készül majd, mert ezek a történetek és esetek sokat segíthetnek a fiatal hazai startuppereknek.

Comments are closed.