Startupokat vár a H13

Diák – és Vállalkozásfejlesztési Központ kezdte meg működését a Horánszky utca 13-ban a Józsefvárosban. Húsz startupot várnak inkubációs programjukba, akik február 15-ig jelentkezhetnek pályázatukra.
A H13 névre keresztelt központ az egyetemi városrészben megforduló fiatalok szabadidős és kulturális színtereként, valamint vállalkozói inkubátorházként működik.

A H13 inkubációs programjában való részvételre, valamint a kedvezményesen igénybe vehető munkaállomások bérlésére pályázati úton lehet jelentkezni. A pályázat benyújtásához, valamint a dokumentáció összeállításához szükséges információkat a pályázati kiírásuk részletezi.A H13 egy többfunkciós közösségi intézmény, amely a helyi lakosság mellett a negyed egyetemistái és fiatal vállalkozói számára egyaránt jelent találkozási pontot.

h13

A H13 kiemelt funkciója, hogy vállalkozói inkubációs központként segítse a pályakezdő vállalkozókat, valamint fiatalok vállalkozóvá válását. Az inkubációs program részeként kialakított munkaállomásokat a a bekerülő Start up-ok kedvezményes feltételekkel 1+1 évig használhatják. Az inkubációs programban való részvételre, valamint a munkaállomásokra szakmai koncepcióval, üzleti tervvel lehet pályázni. A program a mentorált vállalkozások számára a szakmai támogatáson túl kapcsolatépítési lehetőséget is kínál.

A pályázat itt található: http://h13.hu/palyazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .