Blogzine

Új csapatépítő esemény

A THE FOUNDERS HIVE egy brit háttérrel rendelkező, Magyarországon újonnan alakult szervezet, melynek célja az innovatív vállalkozások alapításának és fejlesztésének kedvező ökoszisztéma támogatása, élénkítése.
Célcsoportjukat legfőképpen a vállalkozó szellemű, kreatív gondolkodású fiatal közösség alkotja, akikben már lappang egyfajta elhatározás saját, újszerű ötletek megvalósításával kapcsolatosan. Ígéreteik szerint a jövőben rendszeres jelleggel különféle rendezvényeket szerveznek majd, melyek egyaránt támogatják az ötletek fejlesztését, tehetséges csoportosulások létrejöttét, a résztvevők fejlődését.
Első rendezvényük 2013. március 7-én, csütörtöki napon kerül megrendezésre, helyszínét a Colabs szolgáltatja. Ez az esemény a CO-FOUNDER SPEED DATING nevet kapta, mellyel pár barátságos hangulatú, kellemes légkörű és inspiráló órát kívánnak nyújtani a résztvevők számára, akik közül reményeik szerint sokan kezdőlöketet kapnak eddig fiókjaikban vagy okostelefon alkalmazásokban feledésre ítélt ötletek újragondolásához, mélyebb kibontásához. Az esemény nem titkolt célja, hogy olyan csapatok és barátságok szülessenek, melyek a jövőben reményteli startupokba invesztálódhatnak. Annyi bizonyos, hogy megéri elkezdeni az ötletelést, mert az ötletgazdák prezentációja tehetséges programozókat, mérnököket, közgazdászokat és szabadúszó művészeket is megfertőzhet, együtt egy csapatként pedig verhetetlen kombinációba formálódhatnak.
Az anyaszervezettel szoros együttműködés keretei között a THE FOUNDERS HIVE magyarországi csapata törekedni kíván a projektek nemzetköziségére, a csapatok külföldi tapasztalatszerzésének biztosítására, ez pedig egyáltalán nem hangzik rosszul, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a brit események jó része a londoni Google Campuson kap helyet.
Kíváncsian várjuk hát, mit tartogat a március 7.-e, további információkért pedig ajánljuk a THE FOUNDERS HIVE HUNGARY hivatalos facebook oldalát .
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük