Blogzine

Havonta 1 millió új felhasználó és új funkció: hang

Már túl van a 20 millió felhasználón a Prezi!

A Prezi, a zoomolható felületet kínáló prezentációs szoftver, amely alternatívát kínál az unalmas, statikus prezentációkkal szemben, ma bejelentette, hogy felhasználóik száma átlépte a 20 milliót és bemutattak egy új fontos funkciót is: a hang hozzáadásásának lehetőséget. A felhasználó szám alig 10 hónap alatti megduplázása leginkább, annak köszönhető, hogy a piacon egyre inkább növekszik az igény a kreatív ötletek és az egyre hatékonyabb előadások iránt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy havonta 1 millió új ember regisztrál és minden másodpercben legalabb egy prezi készül.

“A globális piac egyre inkább ötletalapúvá válik,” mondta a Prezi ügyvezető igazgatója, Árvai Péter. “Az innováció és a társadalmi fejlődés is csak a kreatív ötletekre támaszkodhat és ezek emlékezetes, lebilincselő megosztásában segít a Prezi. Az eddig csak vizuális prezentációk mostantól hanggal is kiegészülhetnek, ezáltal egészen filmszerű élményt nyújtanak majd.”

A 20 millió felhasználó jelentős része azért választotta kifejezetten a Prezit, mert tökéletesnek tartják a legfontosabb ötleteik, felfedezéseik bemutatására. A Prezi egyaránt segíti az előadókat és közönségeiket a megértésben azáltal, hogy nincsenek a lineáris és 2 dimenziós formátum korlátai közé szorítva. Ebben az évben például a TED conferences 8 olyan előadást emelt ki a weboldalán, ahol az előadók Prezit használtak.

A közösségi megosztás szintén fontos elem az úttörő ötletek globális világában. Gyakori eset, hogy a sok millió, weben publikált prezi közül egy-egy saját életre kel, és megosztások nyomán érdeklődők százereihez jut el. Jó példa erre egy tavaly készült prezi a relativitáselméletről, amelyet több, mint 750 000-en láttak.

A Prezi folyamatosan új mércét állít dizájnban és funkciókban – a 3D hátterektől kezdve, a mobilon való szerkesztési lehetőségeken át a professzionálisan megtervezett sablonokig. A most bemutatott hang hozzáadási lehetőség pedig egy sokak által várt opció.

A szoftver használata egyre gyorsabban elterjedté válik nemcsak az egyéni vásárlók, de a vállalatok körében is. A Fortune 500 cégek 80%-a használ jelenleg Prezit és a Prezi iPad app letöltési mutatója is tól van már az 2 millión.

Megosztás

One thought on “Havonta 1 millió új felhasználó és új funkció: hang

  • Shy

    Szeretnék kérni, lehessen linket is tenni a szövegekre!

Comments are closed.