BlogzineHazai pálya

Itt a Jeremie 4! (frissítve)

Tegnap óta újabb 2 darab, 3-3 milliárdos uniós forrású Jeremie alapra lehet pályázni – súgta meg egy tőkés ismerőünk. Íme a Jeremie 4!

Gyors vélemény:

Az NFÜ honlapjának tanulsága szerint újabb két, egyenként 3-3 milliárd forintos uniós forrással induló Közös Növekedési Alapra lehet pályázni. Közben a Jeremei 3-as pályázat 4 darab 3 milliárdos alapjának döntését június 21-éig elhalasztották. 
A két ügy közt lehet összefüggés, hiszen a Jeremie 3 pályázat 4 helyére értesüléseink szerint legalább 15-16, mások szerint akár 18 (!) alapkezelő pályázott, így a plusz két hely enyhítheti a kiíró hatóság és a sok pályázó kódolható belső ellentéteit,ami a hatalmas túljelentkezésnél lenni szokott! 

A közlemény:

Megjelent az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram

Az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogramja című (GOP-2013-4.3/B/2 kódszámú) konstrukció célja a növekedési életszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

A 6 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett Közös Növekedési Alap Alprogram elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozásokat kívánja támogatni.

A pályázatok beadási határnapja: 2013. július 02. (kedd), 9:00 és 12:00 óra között.

 

A Pályázat meghirdetésekor a jelen Közös Növekedési Alap Alprogram keretében a 2011-2015 évekre rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 6 milliárd Ft.

Ezen keretösszegből a Közös Növekedési Alap Alprogram keretében 2 db Közös
Növekedési Alap részére egyenként 3 milliárd Ft kerül odaítélésre.

 

További részletek: Itt.

 

Megosztás

One thought on “Itt a Jeremie 4! (frissítve)

  • zzz

    az túl egyszerű lenne, ha az állítólagos 18 DB jeremie3-as pályázatból 4 helyett 6 nyerne?

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük