Blogzine

Nemzetközi ételszállítóoldal terjeszkedik Magyarországon

10 új vidéki városban bővült a Foodpanda, együttműködik az Il Trenoval, és mobilon is tarol

A Foodpanda globálisan vezető ételszállító oldal, ma bejelentette, hogy már tíz új városban is elérhető, továbbá egy nagy, prémium kategóriás budapesti székhelyű házhozszállító étterem lánccal, az Il Trenoval is együttműködik.

Budapesten több mint kétszáz étteremmel való együttműködés mellett, a foodpanda további 10 új városban lett elérhető: Pécsett, Debrecenben, Nyíregyházán, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Miskolcon, Tatabányán, Érden, Esztergom. Mindez három hónappal azután, hogy a Foodpanda beolvasztotta a versenytárs, az Ételvitel szolgáltatásait és jelentősen megszilárdította pozícióját a magyar online ételrendelő piacon.

image005

Csapó Zsolt, a Foodpanda vezetője szerint: “ Folytatjuk a sikeres indulással és korábbi eredményekkel megkezdett utunkat a héten is, és örömmel jelenthetjük be, hogy bővítettük a szolgáltatásunkat új partnerekkel, köztük a felső kategóriás pizzéria lánccal, az Il Trenoval. Emellett elindultunk új városokban, hogy az ottani éhes lakókat is kiszolgálhassuk. Izgalommal tölt el minket, hogy további tíz városban is jelen vagyunk – és hogy még kényelmesebbé tesszük az étel rendelést vásárlóink számára.”

Az Il Trenoval elindított kapcsolat újabb fontos mérföldköve a Foodpanda terjeszkedésének. A lánc 5 kiszállító éttermet üzemeltet Budapesten ill. Érden, így bármelyik fővárosi kerületbe ill. Budapest vonzáskörzetében is rendelhető az Il Treno választéka – ráadásul most akciósan. Széles körű kínálatukban olasz pizzákon és tésztákon kívül mexikói ételek és más nemzetközi ínyencségek is megtalálhatóak.

 

Bauer Zsolt, az Il Treno lánc vezetője a következő módon üdvözölte az együttműködést: “Izgatottan várom az együttműködést a Foodpandával. Egyeztetve céljainkat, úgy látjuk, hogy sok ponton egymás segítségére lehetünk. A Foodpanda vásárlói számára pedig egy exkluzív ajánlatot dolgoztunk ki, úgyhogy most mindenképp megéri az Il Trenoból rendelni a Foodpandán.”

A mobil alkalmazásról leadott rendelések nagy arányban járulnak hozzá a Foodpanda eladásaihoz. Az iOS és Android applikáció, ami májusban vált elérhetővé, már az eladások 10%-át adja. Az app továbbra is a legnépszerűbb online ételrendelő alkalmazás Magyarországon Andorid és iOS eszközökön egyaránt.

A foodpandáról

A Foodpanda a társmárkájával együtt, a Hellofoodal a vezető csoportja az online ételszállító platformoknak, aktívan 27 országban és négy kontinenesen van jelen. A Foodpanda 3 milliárd embert céloz meg világszerte és több mint tizenötezer éttermmel működik együtt. Hozzájárul ahhoz, hogy az étter    mek növeljék online és mobiltelefonos eladásaikat, valamint folyamatosan támogatja őket különböző technológiákkal, statisztikákkal és erőteljes offline és online marketinggel. A vásárlóknak a foodpanda csoport széles gasztronómiai választékot nyújt az online piacon vagy a mobiltelefonos applikáción.

Megosztás