Közös innováció az SAP-nál

Partnereit hívja innovációra, közös fejlesztésre új programjában az SAP.

Ennek keretében a szoftvercég technológiai platformjaira fejleszthetnek a partnerek, és a felhő, a mobil, az adatbázis, a memória alapú számítástechnika területén elkészült alkalmazások piacra vitelében is segít az SAP.

A PartnerEdge program for Application Development éves díj ellenében érhető el. Ezért cserébe például licence jogokat, szolgáltatásokat, innovációs csomagot kap a partner annak érdekében, hogy mihamarabb piacra tudja dobni az SAP technológiára épülő applikációit. A csomagot úgy tervezték, hogy támogassa az ügyfeleknél történő egyedi fejlesztést, mely gyakran az első lépés a sztenderd alkalmazás megszületése fele. A kész alkalmazások felkerülhetnek az SAP online boltjába, az SAP Store-ba.

„E program, meggyőződésem szerint számos helyi, kis céget segít abban, hogy egy jóval nagyobb piacra, akár a világpiacra tudjon betörni innovatív megoldásaival. Az SAP-nál hiszünk a közös innovációban, és a program jó példa erre”- mondta Stano Simunek, regionális partnermenedzser annak kapcsán, hogy a program a közel 200 céget számláló közép-kelet-európai partnerhálózat számára is nyitott.

A szoftvercég világszerte 13 000 partnerrel rendelkezik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .