Használati utasítás grafikusokhoz

Az ’& Grafikai Stúdió’ 2013. december 1 és 30. között rendezi meg a „DESIGN GY.I.K.” című rendezvénysorozatot a MÜSZi Kulturális Alkotótérben.Az esemény alcíme beszédes: „Használati utasítás grafikusokhoz”. A rendező stúdió két fiatal grafikusa – a pályafutásuk indulása óta eltelt néhány évben – saját bőrén tapasztalhatta, hogy a szolgáltatások megrendelői és az alkotók közötti párbeszéd gyakran siklik mellékvágányra. Ez mindkét oldalnak kedvezőtlen, újabb és újabb vázlatkörökhöz, időveszteséghez vezet. Innen támadt az ötlet, hogy szervezzenek különböző szakmai témaköröket bemutató rendezvénysorozatokat, ahol előadások, workshop-ok, filmvetítések, kiállítások keretében hozzák (még) közelebb egymáshoz a grafikusokat és az azok szolgáltatásait igénybe vevő (potenciális) ügyfeleket.

designgyik

 

A decemberi, első ilyen eseménysorozat témája a „BETŰ & KÉP”, amelynek keretében illusztrátorok és tipográfusok mutatják be saját munkáikat. Mindemellett speciális szakterületekről szóló előadások és beszélgetések is megrendezésre kerülnek, amelyek főszereplői bepillantást engednek szakmájukba valamint olyan hasznos tanácsokat adnak, mint például hogy milyen legyen egy jó brief, hogyan érdemes pályázatot írni, mit kell mindenképpen szerződésbe foglalni.

A látogatóknak lehetőségük lesz belekóstolni néhány konkrét alkotótevékenységbe is. Workshop-ok keretében ki lehet próbálni néhányat.

A szervezők a jövőben olyan további népszerű témaköröket is szeretnének körbejárni, mint a „WEB & DESIGN” és a „BRAND & IMAGE”.

A Design GY.I.K. – BETŰ&KÉP decemberi rendezvénysorozat programjainak a MÜSZI Kulturális Alkotótér ad helyet (Budapest, VIII. Blaha Lujza tér 1., 3. Emelet, Művelődési Szint). Az ünnepélyes megnyitó 2013. december 1-én, 17 órakor lesz.

További részletek: Designgyik.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Design-GYIK/588927397839442

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .