Blogzine

Indul a startup tavasz

Közép-európai Startup Verseny – lehet már nevezni!

Van egy innovatív ötleted, mely egy létező problémára ad megoldást, és amivel akár nemzetközi üzleti sikert is elérhetsz? Bízol magadban, a csapatodban és az ötletedben és nem félsz a világ elé tárni?  Remek. Készen állsz arra, hogy vállalkozást is alapíts rá vagy már alapítottál is és mindezt meg akarod mutatni a világnak? Szuper.

Mert szerveztünk egy startup versenyt. Hogy megmutasd.

Nevezz be a Közép-európai Startup Versenyre, mutasd meg a nemzetközi porondon mit is tudsz valójában. Álmaid megvalósításához tehát csak egy remek ötletre, egy adag kitartásra és némi angol nyelvtudásra van szükséged. A holnap már késő, ma jelentkezz!

StartupTavasz2014

Cserébe eljuttatunk egy csapatot Európa egyik startup központjába, hogy a legjobbaktól tanulhasson. Sőt! Hogy ne csak egy csapat érezze magát nyertesnek, a legjobb 10 csapat automatikusan bejut a Central European Startup Awards versenyére és előtte részt vehet egy többnapos, személyre szabott budapesti Bootcampen 2014 májusában!

Ezen túl, a verseny minden résztvevője részt vehet a verseny másnapján megrendezésre kerülő SM ’14 konferencián, hogy képbe kerüljön az aktuális trendekről.

Nevezési határidő: 2014. március 14., 12:00 óra

Megmérettetés: 2014. április 2., Budapest

 A pályázás részletei után érdeklődhetsz a startupspring@nih.gov.hu email címen, valamint a www.startuptavasz.hu weboldal is a segítségedre lesz.

Megosztás