Blogzine

Prezi szülinap (tudósítás)

A Prezi ötödik szülinapján jártunk. Rövid beszámolónk jön.

A régi meghitt Prezi szülinapok hangulatát visszahozó, jó kis esemény volt. Nem lepődtünk meg, hogy mindenki Prezit használt, ám az kellemes meglepetés volt, hogy nem elsősorban önreklámról szólt.

Persze kiváló dolog, hogy 40 milliós immár a felhasználószám, illetve hogy szép, megújult és magyar nyelvű felület is van, de jó volt hogy a 1,5 órás „felvezető” konferencián nem arról kellett hosszas értekezéseket hallani, hogy ki, milyen boldog felhasználó és hogy mennyire über-király (bocs) a cucc…

A legérdekesebb Rubik Ernő előadása volt (képünkön).

IMAG1150

Rubik, mint mondta is, nem a szavak embere, mégis, az, hogy milyen ötleteket, megközelítéseket adott különleges vizuális látásmódja a prezentációk fejlesztéséhez, megérdemel majd egy külön posztot.

 

És persze sok fontos ember is megjelent.

A Telekom vezére (Mattheisen úr) mellett Jaksity György, Cséfalvay Zoltán államtitkár, a NIH-től pedig Spaller Endre elnök és Korányi László elnökhelyettes is jelen volt személyesen, és a Transparency magyar főnöke, Martin József Péter is tiszteletét tette, csak hogy néhányat említsünk azok közül, akiket könnyen felismertünk.

Folyt. köv.

Addig is bővebbek a Prezi friss dolgairól:

itt

és

itt.

 

Megosztás