Mi a valós innováció?

Keddi konferencián keresik Budapesten a választ. 

A Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) tevékenysége során nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztési és innovációs (KFI) szféra szereplőivel való szoros együttműködésre és a különböző hálózatok építésének ösztönzésére. Ezzel összhangban – az idén első alkalommal – a NIH és a Direct Line Kft. egy közös, innovációs workshopot szervez abból a célból, hogy széles körű eszmecsere, közös gondolkodás alapján megtaláljuk azokat a jó megoldásokat, amelyekkel kiaknázhatjuk a 2014-2020-as időszaknak a terület számára feltárulkozó lehetőségeit.

A dunaharaszti székhelyű Direct-Line Kft. évek óta szervez „Cél a valódi innováció” elnevezéssel KFI szakpolitikai jellegű konferenciákat a hazai KFI szereplők bevonásával a területet leginkább érintő aktuális problémák, vitás kérdések feltárása, megvitatása céljából. E rendezvény a konferencia-sorozat negyedik állomásának is tekinthető, amelynek először a NIH ad otthont.

A „Közös cél: a valódi innováció 4. – új típusú együttműködések „ c. workshop

Időpontja: 2014. november 18. (kedd) 9:30-14:30,

Helyszíne: NIH 1061 Budapest, Andrássy út 12. szám alatti épülete (I. emelet Nagy Terem)

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a következő linken keresztül lehet:  http://www.nih.gov.hu/valodi-innovacio-4

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .