Párizsi versenyre mehetnek a legjobb startupok

Prezi, Ustream és befektetők választják ki a legjobb online startupokat péntek este

December 5-én, péntek este választja ki a Prezi és a Ustream társalapítója, befektetőkkel közösen, hogy melyik az a 3 legígéretesebb startup, akik a párizsi LeWeb versenyre kiutazhatnak ingyenesen és díjmentes standdal bemutatkozhatnak. 85 ország, 3500 gazdasági szakember, 400 nemzetközi befektető, Google, Facebook, Yahoo vezetői és a magyar digitális, online innovációk egy helyen, Párizsban, 2014. december 9, 10, 11-én a LeWeben. Légy ott a kiválasztásnál, a startup shown a Loffice-ban!

Ismét rekord számú jelentkezés érkezett a Loffice LeWeb startup versenyére, amelynek fődíja 3 db ingyenes repülőjegy, szállás és standhely a párizsi LeWeb konferenciára és startup eseményre. Ezen felül, a Kacsuk Patent Európai Szabadalmi és Védjegyiroda mindhárom győztesnek egy alkalmas iparjogvédelmi tanácsadást ajánl fel többek között szabadalmi és védjegyjogi témában.

A magyar nyertesek kiválasztása két körös elbírálás keretében történik a héten. Az előválogatást végző zsűri tagjai: Dobos Attila, az IVSZ korábbi főtitkára, a BME-Infokom inkubációs igazgatója, Gregory Pesce, a LeWeb startup felelőse, Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal alelnöke. A rendezvényen helyet foglaló zsűri tagjai: Fehér Gyula, a Ustream társalapítója, Gerő Viktor, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Conor Seed Capital Fund partnere, Oliver Holle, befektető, az osztrák Speedinvest társalapítója, Oszkó Péter, az Oxo Labs partnere, Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója és Szőke Márton, angyal befektető.

A párizsi LeWeb kulcstémái 2014-ben: megosztáson alapuló gazdaság, viselhető elektronika, maker tendenciák, márkák digitális átalakulása, mesterséges intelligencia, tudat tréning, kütyü-függőség, az egészségmegőrzés és az e-health jövője, új trendek az Internet of Things-ben, az oktatás jövője, a legígéretesebb appok, drónok, a világ legokosabb motoros sisakja, Silicon Valley startup szakértők, Facebook, Google és Yahoo vezetők előadásai a gazdasági ökoszisztémákról és fejlődési, fejlesztési tendenciákról, Pop-Up Lab.

 

Díjmentes jegyek a Loffice LeWeb startup show eseményre, december 5-re:

https://lofficeleweb.eventbrite.co.uk

 

Program és helyszín

2014. december 5. péntek

Loffice, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.

18.00 – 18.30 regisztráció

18.30 – 19.30 show és 1. pitch session

19.30 – 20.00 live act, italok és falatok

20.00 – 21.00 show és 2. pitch session

21.00 – 21.30 zsűrizés, italok és falatok, koncert

21.30 – 21.45 díjkiosztó gála

21.45 – 23.00 networking

Konferanszié: Winkler Nóra

Zene: iamyank LIVE ACT feat MC Fedora

Az esemény nyelve angol!leweb2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .