Blogzine

InfoBál 2015 – Ünnepeljük az Informatikát!

Hagyományteremtés, exkluzivitás, szórakozás! (x)

 Hagyományteremtő  jelleggel, első alkalommal rendezik meg a 2015. évi báli szezonban az infokommunikációs szektor gálaeseményét, az InfoBált. Ezen az eseményen most nem a szakma technológiai kérdései dominálnak, hanem a szórakozás és a társasági jelenlét.

Az InfoBál, egy előkelő  és protokolláris esemény, mely az informatika ünnepét szimbolizálja.

Az egyre gyorsabb ütemben fejlődő szektor, az informatika és az infokommunikáció, meghatározó eleme lett a mindennapjainknak. Mára a munkaalapú társadalom egyik alapköve az informatikai jártasság. Emberi kapcsolatainkban is döntő szerepe van a kommunikációnak, amelyeket ápolnunk kell. Az InfoBál szervezőbizottsága egyik céljaként határozta meg, hogy alkalmat teremtsen a szektor vezető személyiségeinek találkozójára, ezzel előmozdítva a köztük lévő kommunikációt.

infobal2015

Az InfoBál továbbá vendégül látja a gazdasági- és üzleti szektor képviselőit, valamint a diplomáciai, kulturális és a közélet prominens szereplőit.

Az esemény programjában és tematikájában ötvöződnek a hagyományőrző és innovatív elemek.

A bécsi Silver táncegyüttes előadása nyitja meg a bált; császár- arany és ezüst keringő is szerepel a repertoárban.

Az ünnepi vacsora alatt zongoraszó és a Grácia Hegedű Trió előadása hallatszik. Az est hangulatát tovább fokozza majd a tangó művészpáros és a Why Not Zenekar. Ezen kívül még sok más különleges program várja a bálra érkezőket.

A szervezőbizottság csendes aukción befolyt összegből támogatja a Csodalámpa Közhasznú Alapítványt, aki tartós betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek álmaiknak és kívánságaiknak teljesülését segíti.

Az eseményt az InfoBál szervezőbizottsága, a Magyarországi Aktív Kommunikációs és Társadalmi Fejlődésért Felelős Egyesület keretein belül szervezi és az operatív lebonyolításban a RedOne Event Ügynökség vesz részt.

Online jegyvásárlás a

www.infobal.hu

oldalon érhető el, míg személyesen a RedOne Event Kft. irodájában történik.

Megosztás