Blogzine

Itt a Prezi androidos app-ja!

A Prezi megjelentette androidos alkalmazását – az összes prezentáció a zsebedben, mától  az androidos felhasználók is elérik és előadhatják prezijeiket mobilról.

A  Prezi, a felhőalapú prezentációs szoftver, amely különegessége, hogy segít az előadóknak érthetőbben előadni a történetüket, ma megjelentette androidos alkalmazását. A „Prezi for Android” a világ több mint egymilliárd Android-felhasználójának teszi lehetővé, hogy bárhol és bármikor hozzáférjen prezentációihoz.

„A felhasználóink már nagyon régóta kérték az androidos alkalmazást, mivel egyre többet és egyre gyakrabban dolgoznak irodán kívül” – mondta Árvai Péter, a Prezi ügyvezető igazgatója és társalapítója. „A Prezi for Androiddal az összes prezentációnk ott van a zsebünkben, bármikor előadhatunk a telefonunkról vagy akár gyakorolhatjuk a prezentációnkat.”

Az IDC friss jelentése szerint az okostelefon-piac mintegy 80 százaléka Androidos. A mostani appal az Androidos felhasználók is, megoszthatják, gyakorolhatják vagy éppen előadhatják prezentációjukat mobiljukról a világ minden részén.

A „Prezi for Android” app legfontosabb funckiói:

·     Szinkronizálás a felhővel – mindig a prezi legfrissebb változata érhető el, függetlenül attól, hogy milyen készülékkel dolgozott rajta utoljára.

·     Prezentálás távolból mobilról – akár 30 embert is meghívhat előadására, amelyet bárhonnan, az irodán kívülről is tarthat.

·     Hozzáférés bárhonnan, útközben is – elérhető és kereshető az összes elmentett, az online megtalálható és nyilvános valamint a megosztott prezik.

·     Offline hozzáférés a legutoljára használt prezikhez és tanulás másoktól – az utolsó 10 telefonon megynyitot prezi letöltődik a mobilra, így elődását internetkapcsolat nélkül is gyakorolhatja androidos készülékén.

·

Az Android app Ausztráliában, ahol a Prezi a béta verziót néhány hónappal ezelőtt elkezdte tesztelni gyorsan népszerű lett. A teszt időszak alatt az appet a vártnál sokkal többen töltötték le. Dr. Naomi Findlay, az International Institute of Home Staging alapítója is a béta-tesztelők egyike volt.

„Munkám fontos része előadások tartása” – mondta Findlay. „Most, hogy az okostelefonok képernyője lényegesen megnőtt, egyre gyakrabban tartok prezentációt útközben is. Nemrég váltottam iPhone-ról Androidra, és nagyon jó volt, hogy a Prezi már itt is elérhető. Nagyon sokat segített, hogy még az úton is meg tudtam nézni és tudtam gyakorolni az előadásaimat.”

A Prezi for Android alkalmazás a Google Play áruházból tölthető le, az alábbi címről: http://taps.io/Android-Prezi-HU

Az Apple-felhasználók szintén letölthetik a Prezi-megjelenítőt az App Store-ból:

http://taps.io/Prezi-iOS-AN

Megosztás