Különleges, új mobiltelefont mutat be a magyar piacon a svéd Doro

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában elérhető Doro PhoneEasy® 508 telefon különlegessége, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, és nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzetet kapott. (x)

A magyarországi kínálat szélesítésével és a Vodafone Csoporttal kialakított együttműködés további erősítésével egy időben a vállalat stratégiai megállapodást kötött a HTM Mobile-lal a telefonok forgalmazásának biztosítása érdekében. „Ezzel a lépéssel tovább növeli piaci jelenlétét a Doro Közép-európában. Nagyon örülünk annak, hogy e megállapodásnak köszönhetően magyarországi pozíciónkat még jobban megerősíthetjük.” – mondta el François Jacob, a Doro közép- és kelet-európai régiójának igazgatója. Az idősebb generáció tagjait sok esetben a jelenleg széles körben elérhető készülékek nehéz kezelhetősége, illetve a billentyűk és a kijelzőn megjelenő feliratok kis mérete tartja vissza a mobilhasználattól, holott számukra ez mind a családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartás érdekében, mind az esetleges vészhelyzetek során különösen fontos lenne. A Doro célja, hogy az idősek igényeinek megfelelő mobiltelefonok kifejlesztésével és gyártásával megszüntesse a különböző generációk közötti technológiai szakadékot. A vállalat ennek érdekében évek óta kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységet folytat, amelynek eredményeként készülékei mára világszerte több mint harminc országban érhetőek el, s így a Doro az időseknek szánt mobileszközök piacvezető gyártója.

A gyártó magyarországi kínálatának legújabb tagja, a Doro PhoneEasy® 508 egy kifejezetten könnyen kezelhető, jól áttekinthető menürendszerrel rendelkező mobiltelefon. A készülék magas felbontású, jól látható kijelzője, nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzete, kontrasztos háttérvilágítása és erőteljes, tisztán hallható hangja egyaránt hozzájárul az idősebbek mobilhasználatának megkönnyítéséhez. A telefonon található vészhívógomb megnyomásával a PhoneEasy® 508 automatikusan SMS-t küld az erre a célra, előre beállított öt kontaktnak, illetve azonnal tárcsázza is ezeket mindaddig, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .