Japán startuppal nyumul a magyar NNG

Japán startuppal dolgozik az NNG. Az iGO Navigáció fejlesztője élőszóval vezérelhető, intelligens hangfelismerő funkcióval teszi még felhasználóbarátabbá termékeit.

 

A navigációs iparág egyik legfontosabb, állandó kérdése, hogy hogyan lehet még biztonságosabbá tenni a vezetést. Az NNG egy innovatív japán tech-céggel együtt dolgozva kínál erre megoldást.

Annak érdekében, hogy az autóban használt rendszerek kínálta élmény még közelebb kerüljön ahhoz, amit a fogyasztók napjaink szórakoztató elektronikai eszközein megszokhattak, az NNG egy feltörekvő japán tech-céggel állapodott meg. Ennek eredményeképpen az iGO fejlesztője a jövőben élőbeszéd-felismerő hangvezérlési funkciót is kínál az autógyáraknak, mellyel a sofőrök az okostelefonokon tapasztalható könnyed és természetes szóbeli utasításokkal használhatják a navigációs szoftvert.

igo_logo

Ez azt jelenti, hogy nem kell meghatározott szavakat, formulákat követniük például az úticél megadásakor. Ezzel az NNG az automotív szektorban általánosnál jóval magasabb szintre emeli a felhasználói élményt, így az nem csak intuitívabb és interaktívabb lesz, hanem, ami a legfontosabb, biztonságosabb is.

“Az NNG egy kicsi, ámde ambiciózus és újító szemléletű cégként indult el. Bár mostanra nagyra nőttünk, és világszinten is meghatározóvá váltunk, örömmel dolgozunk olyan friss gondolkodású csapatokkal, mint az iNAGO, akiknek szilárd elképzelése van a jövőről, és képesek ez alapján olyan termékeket alkotni, melyek új szintre emelik a beépített navigációs rendszerek kínálta élményt. Izgatottak vagyunk, hogy velük együttműködve tehetjük még innovatívabbá globális portfóliónkat” – mondta el Gurics Gábor iGO Navigációért felelős termékigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .