Amerikai zsűritagok is várják a Strartup verseny döntőseit!

Internet Hungary Startup versenyén szeptember 29-én amerikai zsűritagok is várják a Strartup verseny döntőseit!

A siófoki Internet Hungary konferencián, 2015. szeptember 29-én kedden rendezik meg azt, a több mint egymillió forintos összdíjazású startup versenyt , amelyre immár Észak-Amerikából is érkeznek neves zsűritagok; sőt a díjak közt amerikai megjelenési lehetőség is felbukkant!

A több mint 1600 főt megmozgató, siófoki Internet Hungary konferencián, 2015. szeptember 29-én kedden rendezik meg azt, a több mint egymillió forintos összdíjazású startup versenyt , amelyre immár Észak-Amerikából is érkeznek neves zsűritagok.

Sőt, új felajánlásként a díjak is gyarapodnak: a győztes 1000 dollár értékű megjelenési lehetőséget is kap Las Vegasban a 2016. januári eleji, neves CES-t (Consumer Electronics Show-t) megelőző helyszíni bemutatkozásra. Az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok startup speed dating (rapidrandi) eseményt szervez, ahol fiatal cégek, ötletek mutatkozhatnak be a szilícium völgyből érkező tőkéseknek, üzletembereknek. Az első helyezett ezen felül megkapja a 250 ezer forintos pénzjutalmat, és ugyanekkora értékű inkubációs tanácsadást, céges szolgáltatásokat és médiamegjelenést is kap, de nagy értékű második és harmadik díj, valamint külön közönségdíj is lesz.

A nyolc fős zsűri az innovatív cégek körében jól ismert hazai személyiségekből, illetve Amerikából érkező, tapasztalt szakemberekből áll:

Armando Castro, Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP, USA

http://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Castro-Armando/985/

Halaska Gábor, Insiderblog alapító

http://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Halaska-Gabor/232/

Horváth László, ActiveMedia, USA

http://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Horvath-Laszlo/21/

Makra Zsolt, Alliance-Jura Hongrie

http://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Makra-Zsolt/1120/

Pál Kata, Magyar Nemzeti Kereskedőház

http://tradehouse.hu/en/introduction

Spaller Endre, Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal

http://nkfih.gov.hu/hivatal/szervezet/kapcsolati

Turcsán Tamás Péter, The Connect East Incubator

http://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Turcsan-Tamas/132/

Zsembery Levente, X-Ventures, HVCA

http://www.x-ventures.hu/hu/munkatarsaink/dr-zsembery-levente

 

ih2015-logo1

 

Mint ismert, a Digitalhungary.hu szakportál a közelmúltban hirdette meg ötletversenyét, amelyen a legkülönfélébb projektek, csapatok, illetve vállalkozások jelentkezését várják. A nevezésnél internethez, informatikához, digitális médiapiachoz, vállalati szférához, illetve a jövő gazdaságához (Internet of Things, Big Data, Smart Cities, Sharing Economy, digitális média és hirdetési eszközök és hasonlók) kapcsolódó ötleteket várnak a szervezők. A szeptember 10-én éjfélig nyitva álló nevezési időszak alatt a fenti kategóriákba be nem skatulyázható „nagy ötleteket” is szívesen lát a Digitalhungary.hu!

Az ötletek kiértékelése szeptember 22-én éjfélig zárul le, és a döntőbe jutott 8 csapatot az ezt követő 24 órán belül kiértesítjük. A szeptember 29-én a konferencia keretében megrendezendő pitch döntőn a kiválasztás egyszerű és átlátható pontozással történik.

Jelentkezni egy e-mail elküldésével, legfeljebb 3000 karakteres bemutatkozó anyaggal (a felkészültebbeknek: kész one pagerrel) lehet, megjelölve a projekt weboldalát (ha van), a projektgazda nevét, e-mail címét és telefonos elérhetőségét. A cím: media@mediahungary.hu a tárgy mezőbe be kell írni: „Internet Hungary Startup verseny”

Kérdésekkel, észrevételekkel munkaidőben a +36309710716-os telefonszámon lehet jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .