Blogzine

Tavaszi nagytakarítást tartott a Rendi Szeged egyik legnagyobb játszóterén

Az online takarításközvetítő startup a helyi önkormányzattal összefogva alaposan megtisztította a szeméttől a csongrádi megyeszékhely egyik legkedveltebb játszóterét. A tavaszi nagytakarítás egy játék eredményként valósult meg: két vidéki város, Győr és Szeged mérkőzött meg egymással, melyből az utóbbi került ki győztesen.

A takarítás nemcsak a háztartásokban, de a közterületeken is nagy fáradsággal járó feladat. Éppen ezért döntött úgy hazánk egyetlen online takarításközvetítő cége, hogy egy vidéki nagyvárosban a gyerekek legnagyobb örömére tavaszi nagytakarítást végez egy játszótéren.

A helyi önkormányzattal összefogva, közösen került kiválasztásra a belvárosi Tisza-híd lábánál található Roosevelt-téri játszótér, mely az egyik legforgalmasabb a városban. A Rendi munkatársai egy délelőttöt rááldozva, május 11-én több tucat zsáknyi szeméttől tisztították meg a hétvégi időszakban erősen szennyeződött játszóteret. A gyerekek így délután már egy tiszta, biztonságos környezetben élvezhették kedvenc játékaikat.

rendi_takaritas

Az online takarításközvetítés egyre népszerűbb szolgáltatás hazánkban is, hiszen a profi szolgáltatás igénybevételével felszabaduló időt tartalmasabb elfoglaltságokkal lehet tölteni. Sajnos sok esetben köztereink nem kapják meg a megfelelő figyelmet, sokan szemetelnek a parkokban, játszótereken, utcákon. Erre a problémára kívánja felhívni a figyelmet a Rendi, hiszen a tiszta környezet a jó közérzethez is nagyban hozzájárul. A mostani szegedi játszótér takarítással szeretnék hagyományt teremteni, így hamarosan további hasonló akciókat valósítunk meg” – fogalmazott Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője.

Megosztás