Startupok, irány a Las Vegas-i CES az InnoTrade programmal!

A Magyar Nemzeti Kereskedőház november 20-ig várja a jelentkezéseket a Las Vegas-i CES-re az InnoTrade programmal!
A tavalyi nagysikerű részvétel után idén sem maradhat ki az InnoTrade program palettájából a Las Vegas-i CES. A világ legjelentősebb és legnagyobb technológiai rendezvényén, 2017. január 5-8. között három magyar startupnak biztosít kiállítási lehetőséget a Magyar Nemzeti Kereskedőház.

Két magyar startupnak már sikerült, most rajtad a sor!

A Las Vegas-i CES-en 2016-ban a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának keretében két magyar startup vállalkozás – a házi sörfőző automatát gyártó Brewie és a LEGO játékokhoz távirányítható modult fejlesztő sBrick – mutatkozhatott be. A két cég konkrét megrendelésekkel, illetve olyan üzleti kapcsolatokkal tért haza, melyek megalapozták azóta elért nemzetközi sikereiket.

Mindez persze nem véletlen. A világ legjelentősebb technológiai kiállításaként számon tartott CES-en évről-évre közel 170.000 szakmai érdeklődő, a legnevesebb iparági szereplők, technológiai szakemberek, világhírű nagyvállalatok, illetve befektetők vesznek részt.

Idén ebben az inspiráló nemzetközi környezetben további magyar startup sikerek születhetnek meg, hiszen a Kereskedőház InnoTrade programja három innovatív vállalkozásnak biztosít belépőt és kiállítóhelyet, amelyeknek így lehetősége nyílik a nemzetközi fogyasztói igények feltérképezésére, konkurenciafigyelésre, üzleti kapcsolatok kialakítására és potenciális befektetőkkel való kapcsolatépítésre is.

A kiutazó vállalkozások a rendezvény mellett az European Amercian Enterprise Council által szervezett MatchFest eseményen is részt vehetnek, mely nagyszerű lehetőséget teremt befektetőkkel és a legnevesebb piaci szereplőkkel való B2B tárgyalások lebonyolítására.

November 20-ig jelentkezhetnek az érdeklődő startupok

A jelentkezők közül a szakmai zsűri egy előre meghatározott szempontrendszer alapján választja ki a három résztvevőt.

Ha rendelkezel már működő prototípussal, a globális piacra vinnéd vállalkozásod, jól beszélsz angolul, és bővítenéd nemzetközi kapcsolatrendszered, ne hagyd ki a kínálkozó alkalmat! Jelentkezz a www.innotradeprogram.hu weboldalon keresztül november 20-ig, és legyen a tiéd a következő startup sikersztori!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .