Csavart egyet a raktározási szolgáltatásokon egy magyar startup

Elviszik, elraktározzák és kérésre visszahozzák a nem használt dolgainkat, így növelve az életteret lakásunkban, irodánkban, vagy bárhol ahol szükséges.
A Makespace által kínált tárolási szolgáltatás segítségével bedobozolhatjuk az olyan átmenetileg feleslegessé vált dolgainkat, mint a téli ruháink, hosszú évekig tárolandó irataink, szezonon kívüli sportfelszereléseink, gyűjteményeink, vagy akár ideiglenesen raktározandó bútoraink, nagyobb tárgyaink. A dobozokat a Makespace munkatársai egy saját komornyik gondosságával elszállítják, elraktározzák, majd ha ismét szükségünk van a dolgainkra csupán egy email, vagy egy telefon és a megadott címre a megadott időben visszaszállítják azokat. Fizetni pedig csak a tárolási időszakra kell.

home, people, moving and real estate concept - happy couple having fun and riding in cardboard boxes at new home
home, people, moving and real estate concept – happy couple having fun and riding in cardboard boxes at new home

A Makespace elindulásával egy teljesen új, innovatív tárolási szolgáltatás jelenik meg a hazai piacon. Mindössze 3 kattintással online megrendelhetjük a szolgáltatást. A Makespace a kért időpontban a házhoz hozza az ingyenes dobozokat (igény esetén bepakolásban is segítenek nekünk) majd elszállítják és elraktározzák azokat. Kérésünkre bármikor, bárhova 72 órán belül visszaszállításra kerülnek a dobozok. Csak a tényleges tárolási időre kell fizetnünk és a hurcolkodással járó stressztől is mentesülünk. Ráadásul nem kell a lakásban tárolnunk a számunkra fontos, de nem használt tárgyainkat így sok hely felszabadul növelve ezzel életterünket.

A cég szolgáltatása mindannyiunk számára hasznos lehet, hiszen mindenki környezetében van több-kevesebb holmi, amit kerülget, de a tavaszi nagytakarítás után egész biztosan szükség lehet rá, akár a rengeteg női ruha és cipő elraktározására, de megoldást nyújt kis- és középvállalkozások éveket felölelő irattárolási problémáira is, egyetemisták nyári hegemóniáira (hova vigyem a cuccokat 3 hónapra), a gyűjteményeket kedvelőknek, és annak is aki csak a kényelmet szereti.

A tároláshoz többféle sztenderd méretű speciális dobozt választhatunk, amelyet a cég ingyen biztosít a szolgáltatás igénybevételekor. Külön opcióként sportfelszerelés és egyedi méretű tárgyak (adott méretkategórián belül) tárolását is választhatjuk a Makespace honlapján. A kiválasztás után egyszerűen pár kattintással megrendelhető a szolgáltatás és azonnal több online fizetési mód áll rendelkezésünkre, a raktárban pedig a korszerű biztonsági megoldások mellett, biztosítási fedezettel kerülnek a dobozok és egyéb tárgyak eltárolásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .