Blogzine

Felhívás startup versenyre való jelentkezésre – határidő február 10.

Ezúton hívjuk fel a figyelmeteket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 5. Be Smart startup versenyére. A megmérettetés legjobbjai 2017. március végén a Düsseldorfi Magyar Start Up Eventen ill. a think.BDPST Startup Cornerében nyernek bemutatkozási lehetőséget nagyvállalatok innovatív vezetői, lehetséges vevők és potenciális befektetők előtt. A határidő: február 10!

A szervező partnerek olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás két fordulóban zajlik.

A szakértői zsűri által

– smart city és mobilitás témában kiválasztott 10 legígéretesebb startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a düsseldorfi programon,
– valamint a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témákban kiválasztott 10 legígéretesebb startup vehet részt aBDPST Startup Corneren.
A rendezvények előtti időszakban a startupok részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

Jelentkezési határidők

Pályázatok benyújtásának határideje

(1. forduló): 2017. február 10., 24:00.

A jelentkezési lapot ide kattintva tölthetik le: Pályázati űrlap. Kérjük a magyar nyelvű űrlaphoz egy angol nyelvű one-pagert is mellékeljenek.
Angol nyelvű pitch-ek bemutatása (2. forduló): 2017. február 20-i hét. Helyszín: A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány székháza (Budapest, VII. Rákóczi út 18.).

További információ: Nagy Dániel, nagy.daniel@bvk.hu

5. Be Smart startup verseny – pályázati kiírás

Megosztás