IVSZ: vállalati innovációs konferencia, most csütin

Bimodális működés, felborult értékláncok és megvalósult diszrupciók a nem-IT világban is. Jön az IVSZ konf. MOST, mindjárt, azaz csütörtökön.

Konferencia helyszíne: Akvárium Klub, 1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Konferencia időpontja: 2017. május 11. 9:00 – 16:00

Részletes program
http://ivsz.hu/esemenyek/vallalati-innovacio-konferencia-2017/
Az IVSZ ötödik alkalommal hozza közel egymáshoz a startupok és nagyvállalatok világát, bemutatva a magyar digitális gazdaság legújabb sikereit, dilemmáit és történeteit. Az idei program a nem informatikai vállalatok kultúraváltását mutatja be: hogyan alakulnak át belül és kívül a hagyományos vállalatok, mit jelent egy termelő vállalatnál a digitalizáció, hogyan formálódik át a munkaerő? A diszrupció már itt van, a banki, energetikai, közlekedési szektorokban és az ipari gyártásnál is működő példákkal. A digitalizált ökoszisztémában a kérdés, hogy ki hogyan bánik az új eszköztárral és ki hogyan tud kompetens munkaerőt toborozni – a konferencián ezekhez a kihívásokhoz nyújtunk hatékony gondolatébresztést és javaslatokat az érintetteknek.
Miről hallhatsz az idei rendezvényen?

Bimodális működés és vállalati innováció

A digitális transzformáció minden egyes ágazatban jelen van, tetten érhető és ma már be is mutatható. Bemutatjuk, hogyan készítheti elő még a legnagyobb és leglassabban forduló nagyvállalat is a saját jövőjét. Elemzői szemmel vizsgáljuk a kihívásokat, miközben maguk az érintett vállalatok vallanak arról, min mentek keresztül az elmúlt években és mit látnak, mi vár rájuk még.

Diszruptivitás a hagyományos iparágakban

A diszruptív technológiákról sokaknak csak az Uber és Airbnb jut eszébe, de valójában a felforgató technológiai újítások jelen vannak mindenütt és ha csendesebben is, de komoly kihívás elé állítják nem csak az informatikai vezetőket, de a menedzsment teljes részét. Idén a fintech, energetika és közlekedés szolgáltat meglepő, mégis hasznos példákat. Megjelenik

Vállalati kultúraváltás

A digitális átalakulás szép és jó, de a vállalat pont annyit ér, mint amennyit a benne dolgozó emberek és pontosan annyira is tud digitális is lenni. Ma azonban komoly probléma nem csak az informatikus hiány, de általában bármilyen munkakörben a digitális készségek ismerete. Mit kezd egy vállalat az új munkakörökkel, hogyan tölti be őket, mi történik a hagyományos tudású dolgozókkal, mit lép a HR a mesterséges intelligenciára, robotikára és hogyan lehet hatékony innovációmenedzsmentet végezni? Életbevágó kérdések.

Várunk Téged is, május 11-én a Vállalati Innováció konferencián!

Hasznos információk:

Javasoljuk a tömegközlekedéssel való érkezést, mert a környéken nehéz parkolóhelyet találni. Ha mégis autóval jönnél, válaszd az Erzsébet-téri mélygarázst, vagy a környező utcákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .