Blogzine

Tovább pörög a Google Launchpad Accelerator

Ötödik évfolyamával folytatódik jövőre a Google startup vállalkozásokat támogató mentorprogramja, a Launchpad Accelerator.

Az európai résztvevők között szerepel a magyar Synetiq is, a vállalkozás, amely a gépi tanulás alkalmazásával és a nézők érzelmi reakciói alapján segíti a márkákat és médiaproducereket videóhirdetésiek fejlesztésében.

A Launchpad Accelerator célja, hogy támogassa a világ minden tájáról induló vállalkozásokat, akik mindenre találnak megoldást, kezdve az afrikai orvosi nyilvántartások racionalizálásától az emlőrák-szűrések javításáig.

A Launchpad Accelerator a Google hathónapos programja, amelynek része egy kéthetes intenzív San Franciscó-i képzés, továbbá mentori támogatás, melynek során a résztvevők több mint 30 szakemberrel, a Google és más top technolgiai vállalatok, valamint nemzetközi és szilikon-völgybeli befektetők szakértőivel dolgozhatnak együtt vállalkozásuk fejlesztésén.

A résztvevők emelett vissza nem térítendő támogatásban és médiatréningben is részesülnek, hozzáférést kapnak a Google termékeihez, továbbá lehetőségük van folyamatos és szoros együttműködésre a Google-el a program során.

Az 5. évfolyam 2018. január 29-én indul!

A résztvevők teljes listája itt érhető el:

https://developers.googleblog.com/2017/11/introducing-5th-class-of-launchpad.html

Megosztás