Jönnek az új funkciókkal bővülő mobiltárcák

A magyar mobilfizetési vállalat új partnere segítségével nemzetközi pénzügyi tranzakciós szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára.

Magyarország piacvezető mobilfizetési vállalata, a Cellum, és a határokon átnyúló mobilfizetési hálózatot működtető, szingapúri székhelyű TransferTo stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Ennek eredményeként a Cellum nemzetközi átutalási szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára. A TransferTo rendszerén keresztül több mint 1500 vállalat érhető el világszerte.

A TransferTo rendszere pénzintézeteket és digitális pénzügyi szolgáltatókat köt össze, valós idejű mobilegyenleg-feltöltéseket és pénzátutalásokat téve lehetővé fejlődő és fejlett piacok között. Felhasználók milliói élvezik több mint 135 országra kiterjedő hálózatának előnyeit, melyben megtalálhatók átutalási szolgáltatók, elektronikus pénzkibocsátók, mobiltárca-szolgáltatók, bankok, pénzintézetek, civil szervezetek és globális e-kereskedők.

A Cellum márkázható mobiltárcákat kínál elsősorban nagyvállalatoknak, köztük bankoknak, mobilszolgáltatóknak és nagyobb kereskedőknek. Első ázsiai szolgáltatását 2014-ben indította el. Az új együttműködés lehetővé teszi a Cellum számára, hogy a TransferTo kiterjedt hálózatát használva további szolgáltatásokkal bővítse a termékpalettáját: nemzetközi pénzátutalásokat és mobiltelefonos feltöltést nyújtson üzleti partnereinek, akik így jobban ki tudják szolgálni saját felhasználóik igényeit. A partnerkapcsolat célja a feltörekvő digitális fizetési technológiák előmozdítása mind Közép-Kelet-Európában, mind Délkelet-Ázsiában, melyek a leggyorsabban növekvő piacok.

Peter De Caluwe, a TransferTo vezérigazgatója elmondta: „Örömmel működünk együtt a Cellummal és nyitjuk meg ügyfeleik előtt globális hálózatunkat, mely így újabb mobiltárca-szolgáltatásokkal bővülhet.”

„A Cellum folyamatosan igyekszik bővíteni a kínálatát olyan hasznos szolgáltatásokkal, amelyek értéket teremtenek ügyfeleink számára. A TransferTo-val kötött stratégiai partnerségünk tovább erősíti a Délkelet-Ázsiában és más térségekben kivívott pozíciónkat mint olyan beszállító, akitől egy helyen lehet beszerezni minden mobiltranzakciós megoldást” – mondta Kóka János, a Cellum vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .