Hódítanak a szuperlassított videók

A Samsung Electronics, a BuzzFeed és a The Dodo új együttműködésének köszönhetően a hétköznapi pillantok is felejthetetlenné válnak a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek Super Slow-mo kamerája által.

Mostantól a BuzzFeed, a világ vezető technológiai fejlesztéseket alkalmazó médiavállalata, amely a platformokon átívelő híreivel és szórakoztató csatornáival világszerte emberek millióit éri el, valamint a The Dodo, az állatszeretők elsőszámú1 digitális médiafelülete, a legkedveltebb facebookos tartalomgyártó mostantól vicces, szórakoztató és nagy érdeklődésre számot tartó szuperlassított videókat osztanak meg az olyan közösségi oldalakon, mint az Instagram, a Twitter és a Facebook.

A #withGalaxy és #SuperSloMo hashtegekkel ellátott videók megmutatják a felhasználóknak, hogy a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekkel mennyire könnyen készíthetők el és oszthatók meg a lenyűgöző szuperlassított tartalmak. Az együttműködés eredményeként a BuzzFeed és a The Dodo jelentős követőtábora a következő két hónapban 30 darab olyan különleges tartalommal találkozhat majd, amelyeket egyszerűen muszáj látni. Az aktuális trendeknek megfelelően, Galaxy S9 és S9+ készülékkel rögzített slow-mo posztok a mindennapi élet érdekes jeleneteit ragadják meg és játsszák újra, a meggyőző rövid tartalmaktól kezdve egészen a szórakoztató how-to videókig. A BuzzFeed bemutatja és megosztható, felejthetetlen pillanatokká varázsolja az olyan, egészen hétköznapi momentumokat, mint egy különleges mosoly, egy egyedi nevetés vagy éppen egy nem mindennapi grimasz. A The Dodo pedig a saját, autentikus stílusában posztol vicces, videókat és történeteket a Galaxy S9 és S9+ készülékekkel, főszerepben az állatokkal.

„A BuzzFeed és a The Dodo oldalakkal való együttműködésünk illeszkedik az elképzelésünkhöz, és nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk, miként tudják a felhasználóink a hétköznapi pillanatokat felejthetetlenné tenni a Galaxy S9 és S9+ Super Slow-mo kamerájával – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke. Egy élmény megörökítése egyetlen pillanat alatt még sosem volt ennyire egyszerű. – Célunk, hogy az együttműködésünkkel arra inspiráljuk a felhasználóinkat, hogy még kreatívabb Super Slow-mo tartalmakat készítsenek.”
A Samsung Galaxy S9 és S9+ Super Slow-mo kamerája másodpercenként 960 képkockát rögzít, és egy teljesen új módot kínál arra, hogy újraéljük és megosszuk hétköznapjaink meghatározó pillanatait. Az automatikus mozgásérzékeléssel a felhasználók egyszerűen beállíthatják a felvételt és elindíthatják a lejátszást. Emellett háttérzenét is választhatnak a videóhoz 35 különböző előretelepített opció közül, vagy akár a kedvenc dalukat a saját lejátszási listájukból, mielőtt a három izgalmas stílus – a végtelenített videó, a fordított, illetve bumeráng mód – egyikében megosztják a végeredményt.

„A BuzzFeed számára kiemelten fontos a világszínvonalú tartalomgyártás, amelyet rugalmasan, akár útközben is végezhetnek a tartalmak megálmodói – mondta el Ze Frank, a BuzzFeed vezető kutatója és fejlesztője. – A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal olyan funkciókat tudunk használni videóink készítése során, mint a Slow-mo, így megmutathatjuk olvasóinknak, hogy többé nincsen szükségük méregdrága felszerelésekre vagy szoftverekre, hogy kiváló minőségben örökítsék meg a legjobb pillanatokat.”

„Követőtáborunkat az az egyedi, érzelmeken alapuló történetmesélés kovácsolja össze, melynek középpontjában mindig az állatok és az ő inspiráló mindennapjaik állnak – mondta el Izzie Lerer, a The Dodo alapítója és kreatív igazgatója. – Izgatottan várjuk, hogy a Samsunggal való együttműködés során a szuperlassított felvételekkel egy teljesen új módon mutassuk meg az állatok különböző arcait, szokásait.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .