Blogzine

Idén a mesterséges intelligenciáé a főszerep

Az innovatív technológiák nem pusztán forradalmasítják az iparágakat és a piacokat, hanem jóval változatosabbá is teszik őket. Erre számos bizonyítékot vonultat fel Ázsia vezető startup platformja, az InnoVEX. A helyi és globális startupok érdeklődését egyaránt kiérdemlő fórumot ezúttal a világ egyik legnagyobb B2B infokommunikációs bemutatója, a COMPUTEX keretein belül rendezik meg, amelynek az idén Taipei nyüzsgő városa ad otthont.

A 2018. június 5-e és 9-e közötti eseményen a mesterséges intelligencia, a robotika, a dolgok internete és a virtuális, illetve kevert valóságé a főszerep, míg a június 6-tól 8-ig tartó ez évi InnoVEX-en a mesterséges intelligenciáé és a technológiára épülő alkalmazásoké a főszerep.

A COMPUTEX kiállítói közül természetesen a Microsoft sem maradhat ki: Nick Parker, a Consumer and Device Sales csapat nemzetközi alelnöke június 6-án, magyar idő szerint 21.00-kor kezdődő előadásában az intelligens felhő és az egymással összekapcsolt eszközök jövőformáló világába kalauzolja el az érdeklődőket.

Megosztás