Blogzine

Scaleupoknak holnapig lehet jelentkezni!

Utolsó felhívás a ScaleIT éves rendezvény negyedik kiadásának jelentkezésére a nagy teljesítményű scale-up fázisban lévő cégek számára.

A ScaleIT felhívja Olaszország és Délkelet-Európa vállalkozóit, hogy regisztráljanak az éves esemény 4. kiadására, amely a globális befektetők és a kockázati tőke segítségével összekapcsolja a dél- délkelet-európai csúcsteljesítményű vállalkozásokat. Az elmúlt 30 hónapban a ScaleIT résztvevői több mint 140 millió dolláros befektetést nyertek, ennek több mint 25% -át Olaszországban (a megfelelő időszakban Q4 2015 – Q1 2018).

A ScaleIT eseményeken való részvétel eredményeként sikeresen felgyorsult vállalatok: Motork, Bemyeye, Musement, Tok.tv, Shopfully, Cuebiq, Spreaker (most Voxnest). A tavalyi kiadásból választott három startup az Artemest, a Soundreef és a HelloHungry.com az új finanszírozási fordulóit kevesebb mint 4 hónappal az esemény után zárta le.

A jogosult scale-up cégek szombatig, 2018. június 30-ig regisztrálhatnak a www.scaleit.biz/apply honlapon.

Jogosultsági feltételek:

  • az elmúlt 12 hónapban legalább 1 millió euró forgalmat bonyolított le, vagy legalább 1 millió havi felhasználója van (online B2C esetén)
    körülbelül 100% növekedés évente
  • a külföldön lebonyolított forgalom az összforgalom legalább 20%-át adja, illetve rendelkeznek világos és fenntartható nemzetközi stratégiával

A kiválasztott győzteseknek a rövidlistájuk augusztus 31-én lesz feltüntetve, nekik lehetőségük lesz részt venni a 2 napos rendezvényen, amely 2018. október 17-én és 18-án zajlik Milánóban, Olaszországban. Az eseményen a scalupok megnyilvánítják üzleti modelljüket, és egy-az-egy megbeszéléseket tartanak a nemzetközi és kockázati tőke befektetőkkel (A, B és C sorozatú finanszírozási körök 3 millióról 30 millió euróra).

Lorenzo Franchini, ScaleIT alapító partnere így nyilatkozott: “A korábbi eseményeken ScaleIT bizalmi kapcsolatokat teremtett több mint 350 befektetővel Európából, USA-ból, Ázsiából és Izraelből. Ez azért volt lehetséges, mert kiváló minőségű cégeket mutattunk be.“

A korábbi kiadásokban szereplő kockázati tőkék Amadeus Capital, Ardian, Cisco Investments, DN Capital, Draper Esprit, EarlyBird, Eight Roads, Highland Europe, Holtzbrinck Ventures, Idinvest, Index Ventures, Iris Capital, Nauta Capital, Omnes, Partech Ventures.

Az idei események partnerei: Euronext, McKinsey, Orrick , Amazon Web Service, Salesforce, Silverpeak, Badenoch & Clark, Ludovici, Piccone & Partners, Endeavor, ABC Accelerator, Startups.watch, U-Start és U.S. Consulate General Milan.

További információ: www.scaleit.biz

Megosztás