Ki képviseli One Identity teljes portfólióját Magyarországon?

Az idei év egyik legsikeresebb hazai startup exitjét követően – amelynek során a One Identity felvásárolta a budapesti és veszprémi fejlesztőközpontokkal működő Balabitet – a Balasys 2018. augusztusától a teljes, Balabit megoldásokkal integrált One Identity termékportfóliót képviseli disztribútorként Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

Az informatikai biztonsági piac meghatározó magyar szállítójaként ismert Balasys bejelentette, hogy 2018. augusztusától a jogosultság – és hozzáférés kezelési (Identity and Access Management – IAM) piac globális szállítójának teljes portfólióját forgalmazza disztribútorként Magyarországon és a régió több országában. Így a jogosultságkezelés (Identity Governance), a hozzáférés menedzsment (Access Management), a kiemelt jogosultsággal rendelkező felhasználók kezelése (Privileged Access Management – PAM) és a naplómenedzsment területén 12 termékkel bővül a kínálata, ami lehetővé teszi az IAM és a PAM szektor teljes lefedését.

A One Identity megoldásait világszerte 7500 vállalati ügyfél használja több mint 125 millió felhasználói azonosító kezelésére. A magyarországi piaci terjeszkedés akkor került fókuszba, amikor a vállalat idén januárban, többéves technológiai együttműködést követően, felvásárolta az egyik legsikeresebb magyar technológiai vállalatként ismert Balabitet, melynek egyedülálló gépi tanuláson alapuló PAM termékei, erős európai jelenléte és 1300 ügyfele új lehetőségeket nyitott a globális társaság számára.

Az integráció során a Balabit fejlesztőközpontjai és egyéb szervezeti egységei „One Identity Balabit Hub” elnevezéssel működnek tovább, amelyek kiemelt jelentőséggel bírnak a globális szervezetben, hiszen a budapesti és veszprémi csapatok biztosítják a PAM fejlesztések legnagyobb részét. Miközben a One Identity Balabit Hub a teljes One Identity szervezet legnagyobb fejlesztőközpontjává vált, a Balabit termékeket korábban Magyarországon forgalmazó Balasys 2018. augusztusától már a 12 új termékkel kibővített, teljes One Identity portfóliót disztribútorként képviseli, és ezt a funkciót Csehországban és Szlovákiában is betölti.

A Balasys 2014. májusában vált külön a Balabit cégcsoporttól, amikor a C5 Capital 8 millió dolláros tőkeinjekciót biztosított a Balabit számára. A Balasys, amelynek tulajdonosai a Balabit alapítói, a disztribúciós tevékenysége mellett intenzív kutatási munkát is folytat, és speciális hálózatbiztonsági megoldások fejlesztésével foglalkozik. A most felvett új termékeket is viszonteladó hálózatán keresztül fogja értékesíteni, amelyekhez magas szintű mérnöki szolgáltatásokat és 7/24 terméktámogatást kínál magyar nyelven.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .