Van egy digitális újításod?

Március 5-éig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra három kategóriában.

Március 5-én éjfélig várja a digitális innovációkat a Vodafone Magyarország Alapítvány. A 15 millió forintos összdíjazású technológiai pályázatára azok jelentkezhetnek, akiknek van egy már elkészült digitális fejlesztésük, eszközük és a három kategória egyikében – digitális gyerekek, digitális család és digitális társadalmi szervezetek – alkotnak újat. A határidő lejártáig ugyan csak pár nap van hátra, de egyszerűen és gyorsan tudnak jelentkezni azok, akiknek már kész fejlesztésük van.

A Vodafone Digitális Díjjal azoknak az innovátoroknak a támogatását tűzte ki célul a Vodafone Alapítványa, akik fejlesztéseik révén a társadalmi jót szolgálják, akik maguk is segíteni szeretnének. Cél, hogy az Alapítvány kiemelt célcsoportjainak mindennapi életét, technikai integrációját segítsék a már megvalósított digitális újítások. December közepe óta lehet beküldeni a nevezéseket a 15 millió forintos összdíjazású pályázatra. A meghosszabbított határidőnek köszönhetően március 5-én éjfélig jelentkezhetnek azok, akiknek kész megoldása továbbfejlesztésre vár, vagy szeretnék azt megismertetni a nagyközönséggel, de tőke hiányában erre még nem volt lehetőségük.

A benyújtott pályaműveket egy 7 tagú zsűri bírálja el, akik az értékelésnél figyelembe fogják venni, hogy a beadott eszköz, termék vagy fejlesztés mennyire segíti a megadott célcsoport boldogulását, mennyire számít újnak az adott technológiai megoldás és mennyire hatékony a projekt tervezett költségvetése. Természetesen a megvalósíthatóság, a társadalmi hasznosság és a projekt népszerűsítése is fontos szempontok a nyertesek kiválasztásánál.

Beküldési határidő: 2019. március 5. (kedd) 24:00 óra
A pályázati felhívás részletei a Vodafone Digitális Díj weboldalon olvashatók.
Kapcsolódó videók:
Mártha Imre a 16 éve működő Vodafone Alapítvány kuratóriumi elnöke és a pályázat zsűritagja nyújt segítséget a jelentkezésekhez.
https://www.youtube.com/watch?v=ZcJXpFGfvHM

Dr. Budai J. Gergő a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese beszél a pályázat részleteiről és a zsűrizési szempontjairól.
https://www.youtube.com/watch?v=wqquh8fm5-k

Fábián Sára a Vodafone Digitális Kórházi Angyala, az Amigos a gyerekekért Alapítvány alapítója is zsűrizi majd a beérkezett pályaműveket. Mik lesznek az értékelési szempontjai? – kiderül a videóból.
https://www.youtube.com/watch?v=O1jVGM-23sc&feature=youtu.be

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .