Blogzine

Teltház lesz az Autotech Future-on

Tizenhárom ország 116 kiállítójának részvételével rendezik meg május 3-án és 4-én, Közép-Európa leglátványosabb autóipari eseményét, a második nemzetközi AutoTech Future Expo&Show-t Budapesten a Hungexpón.

A hazai autóipar legfontosabb szereplőin kívül további 12 országból érkeznek majd kiállítók és az alkatrészgyártóktól kezdve, a szerszámfejlesztőkön és garázsipari berendezésgyártókon át, az autódiagnosztikai, tuning- és gumiipar neves képviselőiig minden számottevő márka felvonul a rendezvényen. A kiállítók közel 80 százaléka külföldről érkezik hazánkba,a legtöbb résztvevővel – összesen huszonhattal – Németország képviselteti magát az AutoTech Future-ön. Az eseményen a Renault korábbi Forma 1-es versenyautójának replikáját, sőt egy Tesla Model S-t is közelebbről szemügyre lehet majd venni.

A 2018-ban több mint 11 ezer érdeklődőt vonzó Autotech Future Expo&Show-t idén a Hungexpo legnagyobb területű, 19 ezer négyzetméteres „A” pavilonjában és az azzal határos szabadtéri területen rendezik meg. A 2019-es kiállításon még nagyobb szerep jut az innovációnak, ahol Magyarország és a világ legjobb szakembereivel találkozhatnak a látogatók és ismerhetik meg a gépjárműipar jövőjét meghatározó legújabb termékeket, fejlesztéseket, kutatási eredményeket és trendeket.

Megosztás