Blogzine

Ingyenes segítség a digitális oktatásban

A Xeropan: Angoltanár a zsebben app is segít az otthon maradt diákokon és
tanáraikon.

A Xeropan: Angoltanár a zsebben angol tanító applikáció a
miniszterelnök úr pénteki bejelentése után támogatni szeretné a magyar digitális oktatási stratégiai törekvéseket és így segíteni a COVID-19 megbetegedés elleni védekezést. Minden oktatási intézményt arra kérnek, hogy jelentkezzenek az info@xeropan.com -on. Az egyébként ingyen elérhető app most ingyenes PRO előfizetést is biztosít egy hónapig minden iskola minden tanulójának.

A Xeropan csapata ingyenesen nyújt több mint 1600 videós, szótanuló és
nyelvtani leckét alapfoktól felsőfokig (A1-től C1-ig) és intuitív szórakoztató
feladatokkal élvezetes időtöltéssé varázsolja a nyelvtanulást (elérhető iOS,
Android és asztali PC-s változatban is). PRO előfizetésüket most 1 hónapig ingyenessé teszik minden iskola és tanulója számára. Ezzel elérhetővé válnak a külön nyelvtan tananyagok, egy saját szótár, illetve az app különlegessége, a mesterséges intelligencia által vezérelt chatbotok kifejezetten a beszélgetés gyakorlására. A Xeropan csapata eközben gőzerővel fejleszti a tanároknak készülő saját Xeropan Classroom applikációját, amivel szeretné megreformálni a digitális nyelvtanítást.

A Xeropanról: A Xeropan: Angoltanár a zsebben egy Debrecenben készülő angol tanító app, ami 2015 óta elérhető mobiltelefonokra és számítógépekre. A 2019-es megújulása után Észak-alföldi Innovációs Díjat is nyert. Jelenleg a világ 160 országában, több mint 600.000 lelkes tanulónak segít elsajátítani az angol nyelvet.
Az appok elérhetőek a www.xeropan.com oldalról.

Megosztás