Blogzine

Visszajelzési app ingyen, civileknek

30 nonprofit szervezet 3 hónapig térítésmentesen használhatja a Feedback Time visszajelző applikációt.

A cég- és szervezetfejlesztéssel foglalkozó Borealis Consulting olyan fontos teljesítménynövelő tényezőnek tartja az időben és jól megfogalmazott visszajelzést, hogy nemcsak kutatást végzett ebben a témában (amelyről júliusban küldtünk ki a sajtónak közleményt), hanem egy valós idejű, visszajelző applikációt is készített Feedback Time néven. A társaság most úgy döntött, hogy 30 civil szervezet számára 3 hónapig ingyenesen rendelkezésre bocsátja ezt az alkalmazást.

Visszajelzésben még nem vagyunk erősek – ez derült kis a Borealis Consulting említett kutatásából. Pedig a jó, alapos, megfelelő időben érkező visszajelzés, legyen az akár pozitív, akár negatív kritika jó hatással van az emberek teljesítményére, és nemcsak a munkahelyen, hanem mindenhol, ahol így vagy úgy, de vissza kell jelezni.

A hazai visszajelzési kultúra gyengeségét érzékelve a Borealis Consulting úgy döntött, hogy egy applikációval megkönnyíti és hatékonnyá teszi a visszajelzés adását. A fejlesztés eredménye a Feedback Time nevű applikáció, amelyről egy rövid bemutatófilm itt tekinthető meg: https://www.feedbacktime.app/

A Borealis Consulting most elhatározta, hogy segítséget nyújt a nonprofit szervezeteknek a visszajelzési kultúrájuk fejlesztésében, és az első 30 jelentkező szervezet számára 3 hónapra térítésmentesen rendelkezésre bocsátja az applikációt. A szervezetek így olyan fejlesztéshez juthatnak, amellyel javíthatják a hatékonyságukat, növelhetik munkatársaik teljesítményét.

Jelentkezési határidő: 2020. 08. 31-ig (a jelentkezők számától függően a határidő értelemszerűen változhat).
Jelentkezés és további információ: info@borealisconsulting.hu

Megosztás