Blogzine

Napjaink egészségügyi problémáira keresnek megoldást egy programozói versenyen

Nemzetközi programozói versennyel indítja a 2021-es évet a CraftHub. A felsőoktatásban tanuló diákok és fiatal fejlesztők számára nyitott online hackathont, február 19. és 21. között rendezik meg.

A 48 óra során a versenyzők az egészségügyi szektor vezető nagyvállalatainak kihívásaira keresnek majd megoldásokat. A legjobb projektek értékes díjazásban részesülnek, valamint ötletük megvalósításában is támogatást kaphatnak. A versenyre egészen február 17-ig lehet jelentkezni.

A kifejezetten online eseményen több különböző kihíváson keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A partnerek által felvetett problémákra 2 napon keresztül várják a szervezők a megoldásokat. Ez idő alatt a résztvevők folyamatos mentorációt és segítséget kapnak annak érdekében, hogy a leadott projektek a lehető legnagyobb értékkel és tartalommal járuljanak hozzá a szektor fejlődéséhez. A beérkezett megoldások közül kihívásonként 1-1 győztes kerül kihirdetésre, akik az adott kategória 1500 € értékű nyereményét vihetik haza. Továbbá a verseny végén a közönség által megszavazott legjobb ötleté lehet még a 2500 € értékű fődíj is, s ezáltal a Hack&Heal 2021-es képzeletbeli trófeája.

“A CraftHub azért jött létre, hogy tudást teremtsen az országban az ilyen versenyekkel, a Hack&Heal-el pedig célunk, hogy dedikáltan, az egészségügy számára nyújtsunk segítséget, iparági összefogással.” – mondta Varga Károly, a CraftHub CEO és társalapítója.

A rendezvény iránt érdeklődők az alábbi weboldalra kattintva találnak további információkat. Jelentkezni pedig a honlapon található regisztrációs linken keresztül lehet február 17-ig.

A Hack&Heal weboldala: https://crafthub.events/hacknheal
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/3396852537092530
LinkedIN esemény: https://www.linkedin.com/events/6751854672228716544/

Megosztás