Cisco has Completed the Acquisition of Banzai Cloud

A Cisco tavaly novemberben jelentette be szándékát a 2017-ben alapított, budapesti székhelyű Banzai Cloud cég megvásárlására.

A Banzai Cloud akvizíció mostanra sikeresen lezárult. A Banzai Cloud csapata jártas a Kubernetes-re épített, új generációs Cloud Native alkalmazások fejlesztésében és skálázásában, és a nyílt forráskódon alapuló projektek és közösségek aktív résztvevői.

A felhő-fókuszú akvizíció is jól mutatja a Cisco elkötelezettségét a hibrid, többfelhős, és az alkalmazásokat előtérbe helyező infrastruktúrák fejlesztése iránt. A Banzai Cloud csapata a Cisco Emerging Technologies and Incubation Csoporthoz csatlakozik.

Cisco completed the acquisition of substantially all of the assets of Banzai Cloud, Zrt., a privately held company headquartered in Budapest, Hungary, that specializes in deploying cloud-native applications securely, at scale, and in production. Their suite of open source tools reduces friction in the development, deployment, monitoring and management of cloud-native applications hosted in Kubernetes (K8s) environments …. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .