Blogzine

A Xeropan ismét büszkévé teszi Magyarországot

A GESS Education Awards a legjobb 10 Start Up vállalkozás közé választotta a Xeropant.

A 2021 novemberében, Dubaiban megrendezésre kerülő 8. GESS díjkiosztó idén számunkra is nagy esemény, hiszen a magyar fejlesztésű idegennyelv-oktató alkalmazás, a Xeropan is bekerült a tíz legjobb startup díjazottjai közé. A GESS díjjal azokat az oktatási személyeket, termékeket, fejlesztéseket jutalmazzák, akik és amelyek a tanári szakma legelkötelezetebbjeinek számítanak világszerte. A GESS Education Awards célja, hogy ösztönözze az oktatási szolgáltatások és a termékek színvonalának emelését az egész iparágban.

Nem kis teljesítmény ez, bár egyáltalán nem meglepő: a Xeropant az év Interaktív és Tanulást Támogató rendszerének választotta a Tech Breakthrough 2020-ban, majd a Google is az EMEA régió kilenc legjobb startup alkalmazás egyikeként díjazta. Idén az EdTech Awards-on a a Xeropan mindkét platformja döntőbe jutott a Cool Tool több alkategóriájában is: a Xeropan a „Nyelvtanulási megoldás”, a Xeropan Classroom pedig a „Tanulásmenedzsment megoldás” és a „Személyre szabott tanulási megoldás” csoportokban végzett a legjobbak között.

“Izgalmas heteket élünk meg csapatunkkal mostanság – a német, spanyol és francia nyelvleckék fejlesztése csak néhány azokból a mérföldkövekből, amelyeket ez az időszak tartogat a Xeropan számára. Egy ilyen díj, mint a GESS óriási megtiszteltetés, valamint annak az igazolása, hogy nem csupán élvezzük, de jók is vagyunk abban, amit csinálunk.” – nyilatkozta AlGharawi Attila, a Xeropan társalapítója.

Azt, hogy mik lesznek az említett mérföldkövek Attila még nem árulta el, de biztosak lehetünk benne, hogy sok izgalmat hoz még az életünkbe a 2013-ban indult alkalmazás.

Tanuljunk együtt nyelveket, határ a csillagos ég!

Megosztás