Blogzine

Autógumi ajánló mesterséges intelligenciával?

A BHP gumi innovatív szenzációja a Mesterséges Intelligencia Gumi Ajánló! Páratlan alkalmazásunkat az Ügyfeleink vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hoztuk létre. A technológiai ipar gyártási dinamikáját egyre inkább meghatározó tényező a mesterséges intelligencia (AI), ami minden más tényezőt a háta mögé szorít. A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának vélik. Számos jól ismert terület alkalmazza már. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazhatunk a mesterséges intelligenciát az online vásárlásokhoz is.

A mesterséges intelligencia (MI) a gépek emberhez hasonló képességeit jelenti, mint például az érvelés, a tanulás, a tervezés és a kreativitás.
Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHP gumi fejlesztése által!

A BHP guminál 210 gumiabroncs és felni márkát forgalmazunk, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között. Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerünk. Azt szeretnénk elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjunk abroncsot javasolni Ügyfeleinknek. A mesterséges intelligencián alapuló gumiabroncs ajánló rendszer lényege, hogy folyamatosan tanul és fejlődik. ABHP gumi MI-ajánlója egy kétéves, állandó tesztelés és fejlesztés eredménye, amely még nincs végleges állapotában.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb! Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőr függő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.
Az MI-Gumi Ajánlósegítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre, hiszen összegyúrtuk egy szakember tudását egy jó kereskedő tudásával, valamint a rendelkezésünkre álló adatbázisokkal, illetve a historikus adatainkkal a korábbi vásárlásainkról.

Hogyan működik az MI-Gumi Ajánló?
– a mesterséges intelligencia rendszerünk 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot
– 77.713féle gumi közül választ abroncsot
– a mesterséges intelligencia rendszerünkben 194.001rekord található
– 16.240 autótípus közül választhat a felhasználó
– a technológiai hátterét a rendszernek egy 128 GB RAM-ra és 6 x 240 GB Intel Data Center SSD-re épülő villámgyors szerver adja
– már 74.640ember használta eddig

A rendszer egyedi előnye közé tartozik az is, hogy egy szakértővel, ügyfélszolgálatossal szemben egyszerre nem csak egy ügyféllel/kérdezővel tud foglalkozni, hanem szimultán akár több százzal vagy több ezerrel is.
A BHPgumi legfontosabb célja az MI-ajánlóval, hogy a potenciális Ügyfelek felhasználási igényeita lehető legjobbanki tudja szolgálni.
Próbálja ki Ön is a legújabb fejlesztésünk és válasszon az Önnek leginkább megfelelő gumiabroncsot az idei nyári szezonra!

 

 

Megosztás